Sunt curios cum s-a desfasurat intalnirea de la Cluj.Poate postati aici cateva detalii(cati au venit,numele userilor)poate chiar si niste poze.
Sunt curios cum s-a desfasurat intalnirea de la Cluj.Poate postati aici cateva detalii(cati au venit,numele userilor)poate chiar si niste poze.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Well, well am fost doar 3 respectiv eu, Tudi si psaico. Ne-am intalnit in fata la Time Cafe la orele 19, am intrat, am comandat fiecare dupa preferinte si am discutat vrute si nevrute. Important zic eu, e ca am stabilit niste contacte, stim fiecare cu ce se ocupa si de acum inainte stim cu ce ne putem ajuta reciproc. Eu zic ca a fost o intalnire ok, insa imi pare rau ca n-am fost mai multi. Poate la urmatoarea intalnire o sa reusim sa ne adunam intr-un numar mai mare si cu siguranta discutiile se vor prelungi.
Poze n-am facut, dar ce conteaza, aici discutam despre seo nu despre concursuri de modeling![]()
keep dreaming...
S-au discutat urmatoarele:
Blogging
SEO
Hacking
Web Romanesc
Web Strainesc
Tigari (putin)
Cluj
AdSense
A fost foarte bine, chiar daca am fost doar 3Data viitoare poate ne vedem intr-un local cu muzica data putin mai incet si cu chelnerite care nu trec Cola in loc de Nestea. Eu cel putin am ramas cu o idee importanta din intalnirea asta...si anume ca trebuie sa ma bag si pe web-ul romanesc
![]()
pai ai face bine sa te apuci, poate chiar o sa dezvoltam ceva proiecte impreuna. timpul oricum nu e pierdut, ai experinta in spate care vorbeste de la sine si sunt sigur ca orice ai face ar fi de succes, mai ales ca industria online din romania este abia la inceputuri. mai greu cu "educatia" despre care vorbeam, pana cand lumea o sa priceapa exact cum stau lucrurile si o sa aprecieze publicitatea online la adevarata valoare.Postat în original de Tudi
keep dreaming...
cum au zis si baietii .. intalnirea a fost ok .. subiecte au fost de dezbatut si asta a fost important .. insa cel mai important a fost ca ne-am intalnit si stim cum sa ne ajutam daca este cazul si cam asta ar fi scopul intalnirilor si a comuntatii de aici .. socializarea si crearea unor legaturi, pentru ca oricine poate veni cu un sfat oricand...
acum ca noi am dat startul eu spun ca data viitoare sa fie mai de succes, si sa speram ca are mai multa lume timpul liber necesar pentru a se prezenta la acest intalniri
oferim si cadouri surpriza daca e nevoie![]()
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Pacat ca nu am putut sa vin.Sper ca data viitoare sa-mi fac timp.
Np, sigur mai facem. Si de data asta o sa fim mai hotarati si mai organizati. Sincer mi-a fost putin frica sa "organizez" chestia asta, sa nu ma trezesc singur si stood-upMs Psaico si Crash ca nu m-ati lasat sa ma fac de rahat
![]()
hai ca data viitoare o sa ma implic si eu in organizare si poate facem si ceva in plus .. poate o pun de-o petrecere![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)