Salutare,
Dragi baieti si fete, in data de 24 Mai, cu voia celui de sus, se lasa cu mini SeoParty la Cluj... cu ocazia vizitei lui "Razvan Minune de la Bucuresti".
Toti doritorii sa confirme pana in data de 21 Mai, ora 24.00 .
Regards,
Ciprian.
Salutare,
Dragi baieti si fete, in data de 24 Mai, cu voia celui de sus, se lasa cu mini SeoParty la Cluj... cu ocazia vizitei lui "Razvan Minune de la Bucuresti".
Toti doritorii sa confirme pana in data de 21 Mai, ora 24.00 .
Regards,
Ciprian.
Haoleu mancati-as googalu lu matale, hasta cum s-ar zice e eveniment belea.
Confirm,da' sa promita Minune 2 ca o canta paia cu "Sunt SEO si am valoare/ Insoftu de ciuda moare" ca e hit :p
Unde ne optimizam mintile(adica unde bem ?
Variante: Club 7, FI18, Etno.Postat în original de Dan.Rades @ May 16 2006, 10:33 AM) [post=14988
Daca se vrea si cu haleala mai putem opta pentru Casa Piratilor, Casa Vikingilor... etc
] Haoleu mancati-as googalu lu matale, hasta cum s-ar zice e eveniment belea.
Confirm,da' sa promita Minune 2 ca o canta paia cu "Sunt SEO si am valoare/ Insoftu de ciuda moare" ca e hit :p
Unde ne optimizam mintile(adica unde bem ? [/QUOTE]
Variante: Club 7, FI18, Etno.
Daca se vrea si cu haleala mai putem opta pentru Casa Piratilor, Casa Vikingilor... etc
Daca aveti alte idei, shoot.
As veni dar .... Nu pot.
Distractie placuta
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Pai io zic ca berea are destule calorii si nu mai avem nevoie de haleala, dar cum zice lumea.Postat în original de Ciprian Sorlea @ May 16 2006, 11:11 AM) [post=14991
Casa Piratilor e foarte aproape de mine, dar as opta pentru Casa Vikingilor. E mai fain acolo si servirea e impecabila chiar si la 3 noaptea cand din anumite motive nu poti sa mai vorbesti cursiv. Iar mancarea e buna. Putem merge acolo si numai pentru drinks.
La cluburi nu stiu ce sa zic, ca nu am mai esti in ultima vreme. Eventual daca suntem mai multi pot vorbi cu un prieten sa ne inchirieze(fara bani) Foxul(asta e in Marasti). Putem pune ce muzica vrem noi, interiorul e fain si ai fotolii/canapele...
]
Variante: Club 7, FI18, Etno.
Daca aveti alte idei, shoot.
[/QUOTE]
Pai io zic ca berea are destule calorii si nu mai avem nevoie de haleala, dar cum zice lumea.
Casa Piratilor e foarte aproape de mine, dar as opta pentru Casa Vikingilor. E mai fain acolo si servirea e impecabila chiar si la 3 noaptea cand din anumite motive nu poti sa mai vorbesti cursiv. Iar mancarea e buna. Putem merge acolo si numai pentru drinks.
La cluburi nu stiu ce sa zic, ca nu am mai esti in ultima vreme. Eventual daca suntem mai multi pot vorbi cu un prieten sa ne inchirieze(fara bani) Foxul(asta e in Marasti). Putem pune ce muzica vrem noi, interiorul e fain si ai fotolii/canapele...
Pacat ca nu poti veni Cristi.
Si mie imi pare rau. Am cateva lucruri de rezolv]Postat în original de Dan.Rades @ May 16 2006, 11:55 AM) [post=14997
Pacat ca nu poti veni Cristi.
[/QUOTE]
Si mie imi pare rau. Am cateva lucruri de rezolvat momentan.
Da timp avem
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Hmmm, a mai fost Razvan in Cluj?
Nu, nu o mai aparutPostat în original de Dan.Rades
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)