Salutare la toata lumea!
Multumesc in primul rand pentru acceptarea cererii si pentru oportunitatea de a cunoaste oameni in acelasi domeniu in care activez si eu: web.
Numele meu este Daniel Tamas, am 21 de ani si sunt din Cluj-Napoca. Am terminat un liceu... ca toata lumea... de profil uman. Asta ca sa imi recunosc greselile.. nimeni nu-i perfect
M-am inscris la drept, am renuntat dupa 2 ani de chestii tampite si acum sunt la Comunicare si Relatii Publice.
De prin clasa a 12-a am inceput sa prezint interes (cica) pentru tot ce tine de constructia unei pagini web, tehnologii folosite, online money making ways etc.
Acum sunt asociat cu Tudi (asociatul meu ) la firma IDEA Studios si vrem cu desavarsire sa ne bagam picioarele in clienti romani si sa nu mai lucram cu ei. Self preservation nimic mai mult.
Cunosc la un nivel mediu PHP, AS2, nivel incepator(da rau de tot) JavaScript, XML si cunosc f bine Photoshopu si CSSu.
Fac si politica de vreo 6 ani si fac parte din echipa PD-L Cluj, in calitate de Presedinte al Org. de Studenti al org. Cluj si Presedinte Executiv al aceleasi organizatii la nivel national.
Mai mult nu are rost ca m-am laudat destul!
Din nou: hello everybody si ma bucur ca m-ati cunoscut! si viceversa ofcourse