Salut !
Stiti un provider bun de hosting VPS (altul decat EuroVps) in Europa la preturi bune si fara oversell ?
Merci !
R.
Da iti recomand sivit.com din Franta.
Si pe mine ma intereseaza hosting in Europa dar shared nu VPS. Stie cineva fiabil si sa accepte plati din Romania?
Ma intereseaza: Suedia, Norvegia, Germania.. in ordinea asta.
unul din Anglia.
testat de mine : SUPER
http://www.eukhost.com/vps-hosting.php
asa viteza si suport nu am mai intalnit.
Salut !
Am luat de test un plan de reselleri la eukhost si pana acum sunt destul de impresionat de timpul de raspuns si viteza cu care mi-au pus la dispozitie serviciul...M-au sunat in 5 minute de la plasarea comenzii pentru cateva verificari si contul a fost gata. Am sa monitorizez uptime-ul si voi pune un ticket la suport sa vad in cat timp vor raspunde.
R.
dupa care dai o bere.
viratual .. desigur![]()
Eu am hosting actualmente de la HostNine, pe servere din Europa (Anglia). Sunt multumit si de uptime, si de viteza...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Am luat si eu de test 1 luna un cont reseller .
Deocamdata si-au cam dat cu stangul in dreptul.
M-am tiganit cu ei cam 5 ore sa imi seteze contul, mi-au cerut pe mama si pe tata pentru verificare, si...intrun final...surpriza mi l-au setat...dar:
spatiu pe disc : 1000 M , nu 10 G cat ar fi trebuit
Trafic: 1000M , nu 50 G.
Asteptam sa vedem in cat timp o rezolva.
Oricum, pentru 75 ron/Luna....cam multe gafe.
Edit: au rezolvat-o destul de rapidbila alba pentru suport , tinand cont ca e totusi Duminica.
Sa vedem si cum se misca
Ultima modificare făcută de Robert; 26th July 2009 la 19:50.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
inca o bere
![]()
evident
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)