Salut !
Stiti un provider bun de hosting VPS (altul decat EuroVps) in Europa la preturi bune si fara oversell ?
Merci !
R.
Da iti recomand sivit.com din Franta.
Si pe mine ma intereseaza hosting in Europa dar shared nu VPS. Stie cineva fiabil si sa accepte plati din Romania?
Ma intereseaza: Suedia, Norvegia, Germania.. in ordinea asta.
unul din Anglia.
testat de mine : SUPER
http://www.eukhost.com/vps-hosting.php
asa viteza si suport nu am mai intalnit.
Salut !
Am luat de test un plan de reselleri la eukhost si pana acum sunt destul de impresionat de timpul de raspuns si viteza cu care mi-au pus la dispozitie serviciul...M-au sunat in 5 minute de la plasarea comenzii pentru cateva verificari si contul a fost gata. Am sa monitorizez uptime-ul si voi pune un ticket la suport sa vad in cat timp vor raspunde.
R.
dupa care dai o bere.
viratual .. desigur![]()
Eu am hosting actualmente de la HostNine, pe servere din Europa (Anglia). Sunt multumit si de uptime, si de viteza...
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Am luat si eu de test 1 luna un cont reseller .
Deocamdata si-au cam dat cu stangul in dreptul.
M-am tiganit cu ei cam 5 ore sa imi seteze contul, mi-au cerut pe mama si pe tata pentru verificare, si...intrun final...surpriza mi l-au setat...dar:
spatiu pe disc : 1000 M , nu 10 G cat ar fi trebuit
Trafic: 1000M , nu 50 G.
Asteptam sa vedem in cat timp o rezolva.
Oricum, pentru 75 ron/Luna....cam multe gafe.
Edit: au rezolvat-o destul de rapidbila alba pentru suport , tinand cont ca e totusi Duminica.
Sa vedem si cum se misca
Ultima modificare făcută de Robert; 26th July 2009 la 19:50.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
inca o bere
![]()
evident
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)