nu-ti recomand hostgator sub nici o forma daca esti si ai trafic din Romania! Incearca un hosting intern
Am avut hostgator (its sux) si m-am mutat la unul din RO (
nu-ti recomand hostgator sub nici o forma daca esti si ai trafic din Romania! Incearca un hosting intern
Am avut hostgator (its sux) si m-am mutat la unul din RO (
Tind sa te contrazic. Eu unul nu am nici o problema cu hostgator. Am la ei atat site-uri romanesti cat si straine. Sincer, am internet de la rds si paginile nu se incarca in mai mult de 2 secunde. Banuiesc ca la asta te referi, ca ti se incarcau greu paginile.
Fireste, sunt atatea firme romanesti ce ofera hosting relativ de calitate asadar poti alege si unul romanesc daca nu ai nevoie de foarte multe resurse pe bani putini.
hostgator e baza![]()
hostgator recomand.
sant super seriosi si au un soport tehnic bun
cateodata mai ai probleme cu ei daca folosesti cine stie ce scripturi care folosesc multiple conexiuni.
e posibil in cazul asta sa-ti suspende contul dar per total sant foarte buni
Ultima modificare făcută de RoManiac; 22nd June 2008 la 19:41.
eu n-as alege nici hostgator si nici godaddy, dar dac-ar fi neaparat sa aleg ceva as merge pe hostgator, desi are un cunoscut un site la godaddy si merge binisor...
Folosesc Hostgator de 4 luni deja si nu am avut nici o problema si nici un downtime . Foarte bun serviciu de hosting .
eu spun ca hostgator pentru ca e spuer.
Nu am avut probleme si ce mi-a palcut foarte mult e suportul, raspunde in cateva minute
aceeasi parere o am si eu. Chiar daca preturile HostGator sunt irezistibile alege un host intern(o sa iti dai seama ca nici n-aveai ce face cu tot traficul oferit de HG asa ieftin).
Eu recomand Servage.net, m-au multumit de fiecare data
inafara de suspendarea contului pentru un script care foloseste multe resurse nu am avut alte probleme cu hostgator, a rezolvat repede coderul prin modificare scriptului; in rest sunt ok dar daca mi se repeta figura plec de la ei
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)