La asta nu m-am gandit. Oricum si flash-ul e tot client-side deci nu mananca nici o resursa Hostgator (spre deosebire de php, mysql, cgi, etc).
Am si eu un domeniu la godaddy. si am inteles ca la fiecare domeniu cumparat ai si hosting gratuit. stie cineva cum merge treaba ?
Urpy Pics -> Poze diverse | Ufriend Forum -> Forum general
eu am deschis de 2 saptamani contul la godaddy pentru flash..momentan nici o problema.
Am luat un Baby Croc la Hostgator. Am in o intrebare referitor la sistemul de plata. Eu am ales sa platesc lunar si am vazut ca paypal a facut o 'abonare' sa-i zic asa.
Eu vreau ca banii sa nu fie extrasi lunar de pe cardul de credit ci direct din cont. Cum pot sa aleg asta. Acolo am trei optiuni: Echeck , Direct Debit sau Credit Card. Din ele doar Credit Card merge ales. Ce pot sa fac?
Multumesc
Urpy Pics -> Poze diverse | Ufriend Forum -> Forum general
cand vreau sa cumpar imi zice asa ... dupa ce completez toate datele ...
Order Wizard
Order Results
An error has occurred and your order cannot be processed at this time. Please try again later.
(The configuration with processor is invalid. Call Merchant Service Provider.)
De ce ? ce trebuie sa fac ?
master card de euro de la raiffeisen bank am cumparat de pe name ... si nu am avut probleme dreamhost ..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)