Salutare,
Voiam sa va intreb daca are cineva hosting la xservers.ro.
M-ar interesa sa cumpar si eu hosting de la ei si as vrea sa aud si parerile celor care au hosting la ei.
Salutare,
Voiam sa va intreb daca are cineva hosting la xservers.ro.
M-ar interesa sa cumpar si eu hosting de la ei si as vrea sa aud si parerile celor care au hosting la ei.
cumpara fara frica man...eu unu am 4 site-uri pe serverele lor si merg toate foarte bine,sunt multumit, si alti prieteni tot de acolo au luat host si sunt foarte multumiti,deci nu ai de ce sa nu ii alegi (hertza power,mult mai puternici decat evolva)![]()
Cam dubios traficul lunar necotorizat.
Pentru ca nici un host din lume nu poate oferi asta.
Ce fac este se numeste over-sell. Adica iti spun tie ca iti dau trafic nelimitat, dar ei au tot un trafic anume de la provider (Hertza, Evolva, GTS sau cine o fi) si se bazeaza pe faptul ca din cele X conturi pe care le au, multi nu vor atinge un trafic mult, deci astfel se va redirectiona acel trafic nefolosit catre cei care teoretic depasesc alocarea lor fizica.
Adica daca ei au 5 TB banda, si 10 conturi, ar inseamna ca fiecare din conturi poate consuma 500 GB / luna.
Insa daca 4 din cele 10 conturi consuma 100 GB / luna, raman 4 x 400 GB liberi pentru alte conturi, desi toate conturile au "banda nelimitata".
Sper ca ai inteles.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Multumesc pentru raspuna.
Cei care au hosting la ei pachete fara limita de trafic ati avut vreodata contul inchis/suspendat datorita faptului ca au avut pre mult trafic.
am avut un prieten care a luat de la ei hosting pt 2 situri. Nu prea a fost multumit. o sa incerc sa aflu mai multe detalii si postez![]()
Ei bune acum m-am hotarit de unde imi cumpar hosting.
Thk to all
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)