M-am gandit si eu la un tip de oferta similara: Layout vs Links, pentru ca pe forum sunt prea putini dispusi la 3 ways exchange, iar cei care vand au fix site-uri pt linkuri (bloguri pe model director de advertoriale).
Cele mai bune si ieftine linkuri sunt cele din 3-4 ways exchange. Cati pe forum fac asta? 3-5 pers?
Asta ar trebui sa dea de gandit.
Ii facusem un layout lui kleampa, pt care el oferea 200 ron, si vroiam sa il dau in schimbul unui link, dar am realizat ca e mai simplu si mai usor sa nu-mi bat capul. Mai bine iau cei 200 ron, si cumpar linkuri de ei
Vinzi servicii si cumperi servicii. Schimburile si tranzactiile gen barter, implica persoane serioase.
Adica: In cazul meu, ofer linkuri pe diverse site-uri (pachete seo) si banii scosi ii investesc in cumpararea de linkuri, unde vreau. Fac layouts sau site-uri si le vand, iar banii se duc pe links.
In cazul tau: faci server seo (mai multe ip clasa C), lansezi 2-3 pachete, clienti ai cu siguranta (eu sunt 1), iar cu banii incasati, cumperi linkuri.
E mai simplu si mai "stress-free".
Altfel?
O sa-ti scoata link-ul daca are probleme cu site-ul.
O sa-ti scoata link-ul daca vinde site-ul.
O sa-ti scoata link-ul daca dispare site-ul.
O sa-ti scoata link-ul daca.....
O sa-ti dea link pe site-uri de 2lei, si tu o sa te rogi sa-ti scoata link-ul.
Tu oferi un serviciu de 10-50 euro/an. In schimb ceri 1 link. Eu zic ca poti cumpara un link decent cu 10 euro, sa nu mai vb de 50 
Barter-ul e pt persoane serioase, care isi aprecieaza corect (reciproc) munca si investitia.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.