Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Redirecturi ciudate

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit Redirecturi ciudate

Nu stiu daca am nimerit bine aria, dar fiind vorba despre un domeniu si redirecturi spre el n-am stiut unde sa postul.

Acum o luna am cumparat domeniul uleivegetal.ro si de cateva zile am pus o prima forma de site. Monitorizand site-ul prin piwik am constatat cu surprindere ca vin vizitatori prin redirect de pe domeniile cityscape.ro, lili-avrig.ro si magazinterapeutic.ro.

Am cautat istoricul domeniului meu cu wayback machine si nu am gasit nimic. Toate cele trei domenii care redirecteaza catre domeniul meu si domeniul meu sunt gazduite de acelasi serviciu de hosting - rohost si sunt domenii vechi 2006-2009.

Care este explicatia acestor redirecturi? Hosting-ul ? Un webmaster ametit? Hacking?
    Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

Practic nu e o redirectare (pentru ca e cod 200 si nu 301 sau 302).

Vorbeste cu cei de la hosting, ei pot sa rezolve problema. Eventual pot sa vada si daca mai sunt si alte domenii web in aceeasi situatie cu cele 3. Eu am avut acum cativa ani o problema similara, am vorbit cu providerul de hosting si s-a rezolvat. E bine sa o rezolvi cat mai repede, altfel continutul tau va aparea si pe celelalte site-uri si vei putea avea probleme in privinta continutului duplicat (deja unul din site-urile mentionate apare pe Google cu continut din siteul tau).

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

Merci c_n_m. I-am contactat pe cei de la rohost si au recunoscut ca era o problema de la ei, pe care au remediat-o.

Rog un admin sa inchida threadul.
    Nu este nimic mai natural decat sa faci fotografii de produs in studio si apoi le pui pe site.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. google.ro pozitii ciudate in top
    De Serban Cristian în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 30th March 2011, 16:11
  2. Meta name-uri ciudate
    De Nichita în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th May 2009, 14:58
  3. Cautari ciudate
    De Netul în forumul Server side
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th March 2008, 18:13
  4. Cuvinte refferer CIUDATE
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 24th August 2005, 11:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •