Salut!
Astăzi vreau să vă recomand o firmă de hosting, firmă ce o folosesc de prin luna martie a acestui an. Este din afară, o firmă mare, având prețuri super accesibile.
Secure Signup
sau link afiliat - https://securesignup.net/portal/aff.php?aff=18059
Prima dată să vă prezint pachetele de hosting:
I. Standard
- trafic lunar 250GB (eu de când îl folosesc nu cred că am depășit 10GB)
- 20 de domenii găzduite
- 20 de subdomenii
- 20 de conturi email
- 20 de baze de date
- domeniu gratuit .info la înregistrare
- spațiu nelimitat (mă rog, aici spațiul este limitat de traficul lunar - nu poți să salvezi mai mult de 250GB de date / lună)
Preț lunar: 4$
Preț anual: 48$
II. Ultimate
- trafic, domenii, subdomenii, conturi email, baze de date, spațiu -- toate nelimitate
- domeniu gratuit .info la înregistrare
Preț lunar: 7$
Preț anual: 84$
Dacă alegeți plata anuală primiți la alegere un domeniu .com / .net / .org / .biz / .us / .info gratuit.
Acceptă plata prin aproape orice modalitate. Majoritatea plăților le-am făcut prin PayPal, dar de vreo 2 ori am mai folosit și cardul bancar.
Puteți arunca un ochii și pe la serverele dedicate sau hostingul pentru business, nici astea nu mi s-au părut prea scumpe.
Cum am scris și mai sus, folosesc Secure Signup de prin luna martie și sunt foarte mulțumit. Nu a fost niciodată down, iar de încărcat ... cred că mi se mișcă destul de acceptabil. Nu cred că se mișcă prea grozav la 10k de vizitatorii, dar este o firmă bună și ieftină pentru cei cu proiecte mici și fără prea multe pretenții.
Voi îl folosiți? Ce părere aveți?

Răspunde cu citat