Buna seara,
Doresc sa stiu daca aceasta firma de web hosting hosthunger.com are servicii de buna calitate si daca cineva are hosting de la ei.
Multumesc !
Buna seara,
Doresc sa stiu daca aceasta firma de web hosting hosthunger.com are servicii de buna calitate si daca cineva are hosting de la ei.
Multumesc !
Am gasit ceva legat de ei aici: Hosthunger.com Complaints - hosthunger scam hosting company
De ce nu vrei sa incerci o firma de gazduire din Romania? Sunt destul de multe care ofera servicii de foarte buna calitate.
Adrian - MXHOST
Intre timp am mai gasit ceva informatii in legatura cu ei si nu merita.
Multumesc Adrian pentru link-ul postat .
Si raspunsul meu la intrebarea ta esti :
Pana luna trecuta am avut un hosting shared romanesc si din cauza ca siteul a inceput sa aibe vizite din ce in ce mai multe si sa consume resurse mai multe cei de la firma respectiva mi-au suspendat contul fara a ma anunta inainte .
Atunci incearca RoHost. rar se intampla asa ceva. Doar in situatia in care chiar nu e nimic de facut. In rest te poti baza pe intelegerea lor.
RoHost nu imi ofera ce doresc eu .
Imi trebuie o banda de trafic mare.
O sa imi achizitionez un VPS de la intoVPS.
Va multumesc pentru tot . Un moderator sa inchida acest topic.
Respect !
Eu ti-asi sugera sa cumperi host de la shophost.ro am host de 6 luni la ei si sunt de incredere si de calitate, nu mi-a cazut hostu niciodata!
@Aradean: Daca s-a cerut inchiderea, inseamna ca a gasit ceva care sa ii acopere nevoile.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)