Buna seara,
Doresc sa stiu daca aceasta firma de web hosting hosthunger.com are servicii de buna calitate si daca cineva are hosting de la ei.
Multumesc !
Versiune printabilă
Buna seara,
Doresc sa stiu daca aceasta firma de web hosting hosthunger.com are servicii de buna calitate si daca cineva are hosting de la ei.
Multumesc !
Am gasit ceva legat de ei aici: Hosthunger.com Complaints - hosthunger scam hosting company
De ce nu vrei sa incerci o firma de gazduire din Romania? Sunt destul de multe care ofera servicii de foarte buna calitate.
Intre timp am mai gasit ceva informatii in legatura cu ei si nu merita.
Multumesc Adrian pentru link-ul postat .
Si raspunsul meu la intrebarea ta esti :
Pana luna trecuta am avut un hosting shared romanesc si din cauza ca siteul a inceput sa aibe vizite din ce in ce mai multe si sa consume resurse mai multe cei de la firma respectiva mi-au suspendat contul fara a ma anunta inainte .
Atunci incearca RoHost. rar se intampla asa ceva. Doar in situatia in care chiar nu e nimic de facut. In rest te poti baza pe intelegerea lor.
RoHost nu imi ofera ce doresc eu .
Imi trebuie o banda de trafic mare.
O sa imi achizitionez un VPS de la intoVPS.
Va multumesc pentru tot . Un moderator sa inchida acest topic.
Respect !
Eu ti-asi sugera sa cumperi host de la shophost.ro am host de 6 luni la ei si sunt de incredere si de calitate, nu mi-a cazut hostu niciodata!
@Aradean: Daca s-a cerut inchiderea, inseamna ca a gasit ceva care sa ii acopere nevoile.