Am cumpărat de la ei un pachet acum câteva ore și se pare că nici la mine nu merge. Mi-am făcut o primă impresie destul de "bună" despre serviciile lor.
Am cumpărat de la ei un pachet acum câteva ore și se pare că nici la mine nu merge. Mi-am făcut o primă impresie destul de "bună" despre serviciile lor.
Ultima modificare făcută de Bogdan Ungureanu; 12th January 2011 la 04:32.
Verificati daca puteti accesa siteul prin proxy, iar daca prin proxy merge inseamna ca v-ati creat singuri o problema prin logare la cpanel si ftp de mai multe ori simlutan...
Cel mai bine e sa-i contactezi telefonic:
Suport telefonic
Ne puteti apela si telefonic la unul dintre numele de mai jos pentru intrebari legate de natura comerciala si tehnica.
0363.401310
0263.210521
Departament tehnic : Luni – Vineri 9 – 23 si Sambata 10 – 16
Departament comercial : Luni – Vineri 9 – 17
Parerea mea e ca ar trebui sa renunti la ghilimele . Eu personal i-am frecat cu niste probleme de m-au injurat o zi intreaga. Dar nu m-am trezit cu nici un refuz din partea lor. Chiar mi-au rezolvat probleme tehnice alocand ore intregi din timpul lor nefiind obligati sa faca acest lucru.
Poate a fost o problema de moment. Nu poti trage concluzii generale pe caz particular.
Eu ii recomand.
Bogdan, serverul are uptime de 100% in ultimele luni si nu au fost intreruperi, motivul pentru care nu ai reusit sa accesezi siteul este ca ai pus gresit de 5 ori consecutiv parola de la Cpanel si ai fost blocat exact 10 minute :
As dori sa te rog pentru orice problema intalnita sau intrebare sa apelezi cu incredere la suportul tehnic si primesti lamuriri.Jan 12 03:27:07 - 5 (cpanel) login failures from 79.117.148.xxx (RO/Romania/79-117-148-xxx.rdsnet.ro) in the last 300 secs - *Blocked in csf* for 600 secs
Jan 12 03:37:08 - Incoming IP 79.117.148.xxx temporary block removed
Jan 12 03:37:08 - Outgoing IP 79.117.148.xxx temporary block removed
Adrian - MXHOST
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)