30th October 2010, 22:22
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Ericpolec
Nu prea am avut incredere in hostingul din Romania, fie le faci putin trafic si te suspenda pe motiv ca incarci serverele, fie se intampla ceva si asistenta e la pamant, fie asistenta este online dar baietii habar nu au sa vorbeasca pentru ca oricine poate fi reseller si oricine poate vinde hosting in zilele noastre, in plus de asta cand cauti hosting pe Google rezultatele sunt comerciale, sa nu mai zic de cautari gen hosting bun, hosting performant etc. Iar un studiu pe baza asta nu-mi permit sa fac, prefer sa valorific timpul, tocmai de asta aleg firme din Germania si chiar Statele Unite.
E ceva logic ca n-o sa primesti server dedicat cu cativa dolari pe luna, deci nu am nimic impotriva cu faptul ca nu le convine sa faci load mare pe server. Mie mi-e frica de alte lucruri in Romania ( calitate, uptime, suport ). Oricum nu mai am nici un site in romana, deci nu mai am nevoie de hosting aici
30th October 2010, 20:57
Pentru ro recomand myhost.ro Gazduiesc la ei siteuri cu care la alti hosteri romani am avut probleme. De cand sunt la ei (mai bine de 2 ani de zile) totul a fost ok.
Nu recomand Ghesi, sunt amatori, fac overselling la greu, suport de toata jena.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 30th October 2010 la 21:01.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de
chiptuning
30th October 2010, 21:07
Acum m-am uitat pe statistici (Awstats) de curiozitate si am luni cu 600GB per cont.
Iti spun sincer ca am fost fugarit de altii care imi recomandau dedicat din cauza traficului (desi conform pachetelor lor nu-l atingeam) si a resurselor (chestie care nu era specificata nicaieri in oferta de hosting). In timp ce eu studiam oferte de dedicat in stanga si in dreapta am vazut ca ei ofereau in perioada aia 1 luna de proba gratis pentru un pachet business (acum oferta e de doar 15 zile parca). Am mutat siteul la ei si dupa o saptamana i-am intrebat daca e totul ok cu resursele, au zis ca da, i-am intrebat daca dublez traficul va mai fi ok? si au zis ca da. De atunci mi-am mutat treptat, treptat foarte multe alte siteuri. Atentie insa ca pe un cont poti gazdui doar un singur domeniu.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 30th October 2010 la 21:19.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de
chiptuning
31st October 2010, 23:13

Postat în original de
Bogdan Ungureanu
Păi și myhost face overselling cu traficul ăla nelimitat, plus că la pachetul lor Micro nu poți avea scripturi php și baze de date, iar la cel start nu ai baze de date.
Știu că cei de la ghesi au un suport de penibil - ei zic că au suport online 24 din 24, iar pe la 8 așa, suportul era offline. Am câteva domenii hostate la ei, dar nu îmi amintesc să fi fost vreodată offline, spre deosebire de ready2web.
Man, vezi ca dezinformezi aiurea. Intr-adevar la pachetul micro nu ai baza de date si php dar de la ce start in sus ai. Iti iei pachet micro? Te credeam om serios 
Unde vezi tu trafic nelimitat? Eu vad necontorizat. E altceva nu? Eu am siteuri la ei ce ating 600GB/luna si sunt convins ca merge si mai mult.
Nu am spus ca sunt cei mai tari, nici ca sunt cei mai ieftini, dar iti pot spune ca din cati hosterii romani am incercat in ultimii 5 ani de zile si crede-ma nu au fost putini, astia sunt cei care m-au convins sa-mi mut majoritatea siteurilor .ro consumatoare de resurse la ei. Deci pentru mine sunt cei mai buni dintre toti cei ce i-am folosit si de asta ii recomand si altora.
Daca fac overselling sau nu, e problema lor, eu iti spun ca imi gazduiesc la ei pe cont shared siteuri ce niciun alt hoster roman nu mi le-a acceptat decat pe dedicat sau vps la preturi de cel putin 2-3 ori mai mari.
Te sfatuiesc ca pe viitor sa nu-ti mai dai cu parerea despre un serviciu sau produs pana nu-l incerci personal. Sau daca comentezi pe baza unui pachet de hosting, macar citeste-l calumea...
Ultima modificare făcută de -Rares-; 31st October 2010 la 23:32.
chiptuning