O zi perfecta am avut azi din cauza celor de la edomenii.ro adica GlobeHosting: NU a functionat deloc serverul VPS 50 euro pe luna din cauza unui spike (24 dec) de doar 5000 de vizitatori (de la 13000 la 18000).
Ieri, 24 dec, a mers execrabil, abia se incarca serverul sau deloc si de la miezul noptii dintre 24-25 a picat complet, nimic nu a mai functionat. Pierd vizitatori + pozitii in google din cauza incompetenteti oamenilor care lucreaza acolo.
I-am rugat sa imi spuna concret ce problema e si ei imi spun ca sunt multe conexiuni!!! Am dezactivat ieri din cateva functii ca sa eliberez serverul si a inceput sa functioneze corespunzator, cica. Dupa miezul noptii dezastrul a lovit, nimic nu a mai functionat, semn clar ca cineva INCOMPETENT s-a jucat la server fapt confirmat si de un alt coleg al lui care a spus ca fisierul httpd este modificat.
Alta problema este ca cineva de la ei a adaugat niste linii in iptables si de atunci de fiecare data cand am dat restart nu se mai ridica serverul si trebuia sa intru la suport sa le zic sa rezolve problema si de fiecare data imi spuneau ca se uita sa rezolve si au rezolvat ciu-ciu, nimic, nada...
Oamenii astia sunt incredibil de incompetenti, INCREDIBIL, pacat ca nu ati vazut discutiile cu ei.
Cred ca majoritatea serviciilor de hosting sunt de cacao in ROmania datorita angajatilor batuti in cap.

Răspunde cu citat