Pfai, ip-uri nu mi-am luat.. dai si tu o bere ca te-am facut om cu hosting pe 4 ani![]()
Pfai, ip-uri nu mi-am luat.. dai si tu o bere ca te-am facut om cu hosting pe 4 ani![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
pe 3 ani nu pe 4,am tastat gresit.... oricum , 3 ani imi ajungeeeeeeeeeeeeemersi mult
![]()
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Daca e o promotie de-a lor multumim pentru pont.
Citisem ca multe servere ale lor fusesera atacate ,gasisera hackerii o bresa in cpanel, si au afectat multe siteuri hostate la ei.E posibil sa fi facut o promotie ca sa recastige din imagine.
Atacurile sunt ceva frecvent la firmele mari, insa nu au legatura serverele unde tin siteurile cu serverele care se ocupa de plati. Promotiile sunt frecvente la ei, insa, dupa cum am anticipat promotia aceasta s-a incheiat foarte repede. Puteti sa le folositi pe celelalte care functioneaza in continuare.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Si tocmai ce am cumparat cateva domenii de la ei fara sa stiu de coduri si promotii. Am cheltuit in plus.![]()
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Hehe, tare faza. Nu numai ca postul e vechi, dar datorita faptului ca am facut public bug-ul au scos acel cod imediat, si au scos si alte coduri promotionale clasice. Sa zicem mersi ca au mai lasat cateva totusi, altfel imi cresteau costurile de nu ma vedeam la cate tone de domenii am![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)