Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Adsense si criza financiara.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Da nu te legi tu, ne legam noi... tu doar scrii un post cu nisele respective...:-??.Nu cred ca provoaca dureri de cap..
    chiar sunt curios care are putea fi nisele respective..
    eu unul am site uri in .ro pe diferite nise si am inceput sa ma satur de clickuri de 0.03 indiferent de nisa....

leandrud este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2007
    Posturi
    80
    Putere Rep
    0

Implicit

am inceput sa ma satur de clickuri de 0.03 indiferent de nisa....
    Incearca sa optimizezi blocurile Adsense (schimba locul in care le pui, forma lor, culorile blocului publicitar).

Ideea este ca si asta conteaza. In momentul in care ai CTR-ul mare, vei castiga mai mult.

Poti testa diferitel aranjamente, le scrii undeva in Notepad, sau pe hartie si rezultatele obtinute. Apoi, faci comparatia.

Eu am castigat mai putin decat tine (0.01 $ per click daca-ti vine sa crezi).

Ar fi interesant de stiut oricum acele nise mai bine platite. Insa si optimizarea si pozitionarea blocurilor adsense conteaza.

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    215
    Putere Rep
    41

Implicit

Una din nisele in care ma aflu primeste si 3$ pe click (telefoane mobile), insa nu am reusit sa ridic foarte mult site-ul in cautari :/

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de leandrud Vezi Post
    Incearca sa optimizezi blocurile Adsense (schimba locul in care le pui, forma lor, culorile blocului publicitar).

Ideea este ca si asta conteaza. In momentul in care ai CTR-ul mare, vei castiga mai mult.

Poti testa diferitel aranjamente, le scrii undeva in Notepad, sau pe hartie si rezultatele obtinute. Apoi, faci comparatia.

Eu am castigat mai putin decat tine (0.01 $ per click daca-ti vine sa crezi).

Ar fi interesant de stiut oricum acele nise mai bine platite. Insa si optimizarea si pozitionarea blocurilor adsense conteaza.
    Eu nu de CTR ma plang ci de cat primesc pe click. Ce folos ca am CTR mare daca primesc 1 cent pe fiecare click.
    La mine cel putin au scazut castigurile cu 30% perioada aceasta. Poate nu s-a mai investit in nisele mele dar totusi a inceput sa ia in ras Adsense publisheri... un cent per click

folobush este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2007
    Posturi
    93
    Putere Rep
    0

Implicit

nu am simtit ceva schimbari in pretul pentru click, chiar in unele nise e ceva mai ridicat

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

OK.. nu o sa dau nume de firme si o sa spun decat una dintre nise...
    Asadar una din nise e pe domeniu bancar (nu spun ce anume din domeniu asta... asa ca nu insistati). Daca navigati mai mult de 10 minute pe zi pe internet este aproape imposibil sa nu fi vazut reclama pe unul din site-urile din nisa asta...

Dar vreau sa atrag atentia asupra unui singur lucru foarte importanat, pentru ca am impresia ca s-a creat o confuzie. Faptul ca in campania de AdWords se investete foarte mult nu inseamna ca la publisheri clicurile vor aduce un venit mult mai mare decat media pe care o au ei ca publisheri... Asta chiar e un subiect complex pe care nu o sa-l mai dezvolt aici... a pomenit cineva de CTR mai sus...

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Asadar una din nise e pe domeniu bancar (nu spun ce anume din domeniu asta... asa ca nu insistati).
    Cred ca stiu care este acea banca. Degeaba, ca eu am un site in doemniu bancar si la mine sa injumatati valoare click-ului, si acea banca are multe banere mari imagine, si da in mediu 5 centi pe click

La un site de poezii unde click-ul mediu era de 1 cent a ajuns acum la 2,5 centi, iar la celelalte site-uri in romana a scazut de la o media de 6-7 centi la 4-5 centi, eu zic ca criza a afectat negativ Adsense, eu am crescut ca suma lunara, pentru ca am mai crescut site-urile, am mai optimizat ceva blocuri, dar nu pentru valoarea unui click
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum va afecteaza criza financiara ?
    De Nichita în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 30th March 2009, 08:55
  2. Vand Domenii !! Criza financiara
    De Shumy în forumul Domenii
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 24th February 2009, 15:43
  3. Criza de inspiratie
    De Psyche în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0