Incearca sa optimizezi blocurile Adsense (schimba locul in care le pui, forma lor, culorile blocului publicitar).am inceput sa ma satur de clickuri de 0.03 indiferent de nisa....
Ideea este ca si asta conteaza. In momentul in care ai CTR-ul mare, vei castiga mai mult.
Poti testa diferitel aranjamente, le scrii undeva in Notepad, sau pe hartie si rezultatele obtinute. Apoi, faci comparatia.
Eu am castigat mai putin decat tine (0.01 $ per click daca-ti vine sa crezi).
Ar fi interesant de stiut oricum acele nise mai bine platite. Insa si optimizarea si pozitionarea blocurilor adsense conteaza.
Una din nisele in care ma aflu primeste si 3$ pe click (telefoane mobile), insa nu am reusit sa ridic foarte mult site-ul in cautari :/
Eu nu de CTR ma plang ci de cat primesc pe click. Ce folos ca am CTR mare daca primesc 1 cent pe fiecare click.
La mine cel putin au scazut castigurile cu 30% perioada aceasta. Poate nu s-a mai investit in nisele mele dar totusi a inceput sa ia in ras Adsense publisheri... un cent per click![]()
nu am simtit ceva schimbari in pretul pentru click, chiar in unele nise e ceva mai ridicat
OK.. nu o sa dau nume de firme si o sa spun decat una dintre nise...
Asadar una din nise e pe domeniu bancar (nu spun ce anume din domeniu asta... asa ca nu insistati). Daca navigati mai mult de 10 minute pe zi pe internet este aproape imposibil sa nu fi vazut reclama pe unul din site-urile din nisa asta...
Dar vreau sa atrag atentia asupra unui singur lucru foarte importanat, pentru ca am impresia ca s-a creat o confuzie. Faptul ca in campania de AdWords se investete foarte mult nu inseamna ca la publisheri clicurile vor aduce un venit mult mai mare decat media pe care o au ei ca publisheri... Asta chiar e un subiect complex pe care nu o sa-l mai dezvolt aici... a pomenit cineva de CTR mai sus...
Cred ca stiu care este acea banca. Degeaba, ca eu am un site in doemniu bancar si la mine sa injumatati valoare click-ului, si acea banca are multe banere mari imagine, si da in mediu 5 centi pe clickAsadar una din nise e pe domeniu bancar (nu spun ce anume din domeniu asta... asa ca nu insistati).
La un site de poezii unde click-ul mediu era de 1 cent a ajuns acum la 2,5 centi, iar la celelalte site-uri in romana a scazut de la o media de 6-7 centi la 4-5 centi, eu zic ca criza a afectat negativ Adsense, eu am crescut ca suma lunara, pentru ca am mai crescut site-urile, am mai optimizat ceva blocuri, dar nu pentru valoarea unui click
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)