Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Adsense si criza financiara.

Afișare hibrid

leandrud este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2007
    Posturi
    80
    Putere Rep
    0

Implicit

am inceput sa ma satur de clickuri de 0.03 indiferent de nisa....
    Incearca sa optimizezi blocurile Adsense (schimba locul in care le pui, forma lor, culorile blocului publicitar).

Ideea este ca si asta conteaza. In momentul in care ai CTR-ul mare, vei castiga mai mult.

Poti testa diferitel aranjamente, le scrii undeva in Notepad, sau pe hartie si rezultatele obtinute. Apoi, faci comparatia.

Eu am castigat mai putin decat tine (0.01 $ per click daca-ti vine sa crezi).

Ar fi interesant de stiut oricum acele nise mai bine platite. Insa si optimizarea si pozitionarea blocurilor adsense conteaza.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de leandrud Vezi Post
    Incearca sa optimizezi blocurile Adsense (schimba locul in care le pui, forma lor, culorile blocului publicitar).

Ideea este ca si asta conteaza. In momentul in care ai CTR-ul mare, vei castiga mai mult.

Poti testa diferitel aranjamente, le scrii undeva in Notepad, sau pe hartie si rezultatele obtinute. Apoi, faci comparatia.

Eu am castigat mai putin decat tine (0.01 $ per click daca-ti vine sa crezi).

Ar fi interesant de stiut oricum acele nise mai bine platite. Insa si optimizarea si pozitionarea blocurilor adsense conteaza.
    Eu nu de CTR ma plang ci de cat primesc pe click. Ce folos ca am CTR mare daca primesc 1 cent pe fiecare click.
    La mine cel putin au scazut castigurile cu 30% perioada aceasta. Poate nu s-a mai investit in nisele mele dar totusi a inceput sa ia in ras Adsense publisheri... un cent per click

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum va afecteaza criza financiara ?
    De Nichita în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 30th March 2009, 08:55
  2. Vand Domenii !! Criza financiara
    De Shumy în forumul Domenii
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 24th February 2009, 15:43
  3. Criza de inspiratie
    De Psyche în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0