Eu bat in urmatoare directie: dupa parerea mea, supplemental index este ceva foarte neclar, si in consecinta, nu prea are sens sa iei masuri impotriva unui lucru despre care nu stii prea multe (pentru ca nu poti cuantifica efectele actiunilor tale).
Eu bat in urmatoare directie: dupa parerea mea, supplemental index este ceva foarte neclar, si in consecinta, nu prea are sens sa iei masuri impotriva unui lucru despre care nu stii prea multe (pentru ca nu poti cuantifica efectele actiunilor tale).
Da, gabi, iti dau perfecta dreptate. Si pentru mine e neclar inca exact cum functioneaza SI din doua motive: research incomplet + lipsa unei metode de test concludente.
Insa hack-ul impotriva dupe content-ului pe bloguri e, daca vrei, o metoda sa preiei controlul asupra ce se afiseaza sau nu in motoare. O sa modific in ghid exprimarea, pentru ca ai dreptate, "penalizare" nu e chiar cel mai bun termen aici.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)