Link-urile .edu au valoare mai mare decat restul linkurilor, in optimizare ma refer.
edu.ro se pune ?![]()
Link-urile .edu au valoare mai mare decat restul linkurilor, in optimizare ma refer.
edu.ro se pune ?![]()
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Nu , dar este din domeniul educatiei... sa inteleg ca nu.
Dar totusi .edu conteaza in optimizare mai mult?
edu.ro cred că e ZERO pe lângă un domeniu .edu
eu am link edu de ceva vreme spre un site de-al meu, insa n-am observat ca ar valora mai mult pt. optimizare decat un alt link. Poate daca ar fi pe prima pagina a site-ului si ar avea si un pr 7-8 ..poate ca da. Dar un link de pe o pagina interioara cu un pr2-4 nu cred ca te ajuta mai mult decat un regular link
:)
Nu am linkuri de la .edu , dar am vazut pe multe situri aceasta observatie ...ca aceste linkuri sunt mai valoroase .
Probabil , Google considera ca de aici , ca si de la un domeniu .gov , se poate obtine ( "aranja " ) mai greu un link si prin urmare e mai relevant decat celelalte .Poate ca il considera si mai obiectiv .
Adevarul e ca si in .edu sunt site-uri si site-uri.
Ultima modificare făcută de Broscoi; 5th October 2008 la 23:10.
.edu e mai important ca edu.ro insa si ala e foarte valoros
oricum site-urile tip edu sunt foarte importante si au notorietate pentru google
Bine, nu ma asteptam ca edu.ro sa fie valoros, atata timp cat nu este .edu dar totusi este in domeniul educatiei.
daca ai de unde sa faci rost de link-uri de pe .edu baga mare .
conteaza foarte mult.
Din mai multe motive nu pot da mai multe detalii.
daca are cineva acces la linkuri .edu sa ma contacteze si pe mine (contracost)
ms
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)