Pai toate siteurile ( ale tale sau ale altora ) care au link catre site-urile penalizate vor avea de suferit indiferent de faptul ca sunt sau nu asemanatoare dpdv al continutului .
Pai toate siteurile ( ale tale sau ale altora ) care au link catre site-urile penalizate vor avea de suferit indiferent de faptul ca sunt sau nu asemanatoare dpdv al continutului .
Eliviu, problema e simpla si solutia si mai simpla. Continut majoritar duplicat = spam in ochii lui Google. De ce ar vrea sa reindexeze informatia aia pe mai mult de un site? Solutia e cea care ti-am zis-o mai sus:
Faci continut unicat pe langa cel duplicat, astfel incat site-urile sa para unice.
pai stirile preluate de pe alte siteuri ce sunt?
a. ma referam la serviciile speciale de acest gen oferite de siturile respective, care-ti dau scriptul doar sa-l inserezi la tine in pagina, cum sunt si in RO siturile de stiri. Nu asa... aiurea.
Cred ca adaugarea de continut e binevenita , dar nu si suficienta . Nu cred ca se scapa de penalizare pana nu se modifica din continutul existent ... cel duplicat ma refer .
Nu cred ca are rost sa deschid un thread nou.
De ceva timp am observat o scadere, nu foarte drastica totusi, in listarile site-ului meu dupa MULTE cuvinte cheie. In urma cu ceva timp - aproape 2 luni - , am facut niste greseli de mod_rewrite, lucru care mi-a adus o avalansa de 404-uri si, foarte probabil, duplicate content-uri [intern]
Banuiesc ca aceasta greseala, sau mai bine zis, consecintele ei multiple, sa fie principala cauza pentru scaderea in SERP postions. Am asteptat o vreme, si-a revenit un pic, insa sunt departe de pozitiiile vechi [pozitii vechi ce insemnau, de regula, locul 1 in cautari]
In ultima vreme mi s-a-nsurubat in minte banuiala ca site-ul ar avea vreo penalizare, ceva de genul acelui "-50" de care amintea Liviu.
Intrebarea mea: cum as putea afla daca am si eu o asemenea penalizare?
Si, bineinteles, ar urma: ce as putea face sa scap de aceasta eventuala penalizare.
Cu multumiri
CornelB
AmFostAcolo.ro impresii, fotografii hoteluri si destinatii de vacanta
Grafice detaliate temperaturi multianuale Egipt, Tunisia, Turcia etc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)