Am facut un website now ... si pe pagina de index am un buton flash catre urmatoarea pagina ...
Google "vede" flash-urile ? ... adica sa intre pe urmatoarea pagina ? sau trebuie sa folosesc tot HTML ?
Am facut un website now ... si pe pagina de index am un buton flash catre urmatoarea pagina ...
Google "vede" flash-urile ? ... adica sa intre pe urmatoarea pagina ? sau trebuie sa folosesc tot HTML ?
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
nu ma laud .. e foarte simplu de fapt in Dreamweaver ( Insert -> Media -> Flash Text )
Anyways , sa inteleg ca Google nu vede Flash-ul ...
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
@Iulian Sandossu cand zicea
se referea la Google Bot nu la tine. De asemenea recomanda un link text in pagina in afara Flash-ului (html simplu).Mai nou se lauda ca stie si flash
Eu ti-as recomanda sa fii atent la adresele de mail din Flash pt ca le indexeaza.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
Foloseste HTML + CSS pentru butoane simple. Cu putin efort poti sa scoti aproape orice animatie similara cu cea oferita de Flash. Cu toate ca google citeste tot swf-ul cu linkurile din el, sunt sigur ca ii este mult mai usor sa inteleaga un <a>.
Nu sunt impotriva Flash-ului, dar il vad zilnic folosit in prea multe cazuri in care o formatare din CSS ar genera acelasi rezultat. Chiar si pentru situri facute integral, daca nu apare o grafica si o animatie iesita din comun, nu prea vad rostul folosirii Flash-ului.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
[QUOTE=alecs;79242]Foloseste HTML + CSS pentru butoane simple. Cu putin efort poti sa scoti aproape orice animatie similara cu cea oferita de Flash./QUOTE]
iti dau o sticla de whisky daca imi arati un singur site care sa emuleze o animatie flash.. FARA javascript
anyway.. oficial google se lauda ca poate indexa texte si linkuri.. insa nu poate indexa imagini din flashuri..
daca vrei rezultate in SE-uri uita de butoane in flash.. sau de intro-uri idioate.
si pana la urma alecs are dreptate:
"daca nu apare o grafica si o animatie iesita din comun, nu prea vad rostul folosirii Flash-ului."
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Nu scoate ideile din context . Ma refeream la flash buttons din dreamweaver care sunt prea simpliste pentru a justifica folosirea lor. Exemple:
http://www.webtemplateszone.com/tutorials/button1.swf
http://www.webtemplateszone.com/tutorials/button2.swf
Nimic spectaculos. Rollover se poate implementa prin css, iar onPress (sau cum i se spune) prin js. Si cel mai important: linkul ramane link.
Ultima modificare făcută de alecs; 15th September 2008 la 16:29.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
eu zic ca inca are bot-u' probleme cu dioptriile cand vine vorba de flash. il vede ca obiect dar nu stiu cat vede din el.
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Google nu urmareste link-urile foarte precis... Sfatul meu este sa jolosesti link clasic a href pt. a fi sigur ca iti indexeaza bine paginile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)