Se pare ca s-a schimbat si brandul din del.icio.us in delicious...
Oare sa aiba de a face cu Ai un domeniu .us...?
Se pare ca s-a schimbat si brandul din del.icio.us in delicious...
Oare sa aiba de a face cu Ai un domeniu .us...?
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Nu are nici o treaba cu .us. del.icio.us a fost cumparat acum 3 ani de yahoo. E mult mai usor sa spui delicious fara 3 puncte.
Eu unul nu cred. pt ca oricum nu rezolva problema mutarea asta. asa cum zicea cineva mai devreme...multa lume au la bookmark vechiul url..si multa lume are link tot spre vechiul url...
si oricum, la "valoarea" si brandul lor cred ca ar gasi ei solutii mult mai simple ca sa evite problema cu domeniul .us
Eu zic ca unul care intra pe del.icio.us nu intra scriind in browser, ci intra de pe link-uri sau din bookmark in cel mai rau caz. Deci nu stiu pe cati deranjeaza subdomeniul.
Vedeti si cu .me hype-ul asta. Toti se grabesc sa cumpere domenii interesante, dar nu reusesc sa le faca un brand. Astia de la del.icio.us au reusit sa faca un brand dintr-un domeniu+tld si acuma schimbaNu mai inteleg nimic.
chiar credeti ca le pasa lor de PR-u' de la Google? oamenii de la Yahoo credeti ca plang in fiecare zi cand se uita la Google Toolbar-u' pe care NU il folosesc si vad acolo ca au doar PR 9?
delicious e din familia Yahoo oricum de aproape 3 ani si probabil au decis sa mute pe .com odata cu lansarea noii variante intrucat e mult mai usor de tastat. cum e mai usor: del.icio.us? sau delicious.com?
in ultimul rand: del.icio.us detin domeniul delicious.com de demult, blogul lor fiind lansat in mai 2005. post-ul in care ei spun ca au intrat in familia Yahoo dateaza din decembrie 2005: http://blog.delicious.com/blog/2005/12/yahoo.html deci NU le pasa de google si nici nu le va pasa vreodata.
Fac și ei cum face și yahoo, cumpără orice are delicious in denumire.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)