Am vazut pe diferite blog-uri, in codul pt. link-uri, urmatorul atribut rel="external", ce importanta ii da Google rel="external" sau alte constructii asemanatoare sunt echivalente cu rel="nofollow"?
Am vazut pe diferite blog-uri, in codul pt. link-uri, urmatorul atribut rel="external", ce importanta ii da Google rel="external" sau alte constructii asemanatoare sunt echivalente cu rel="nofollow"?
Ultima modificare făcută de w!ll; 12th July 2008 la 21:37.
Google pur si simplu nu baga rel="external" in seama, cel putin din cate stiu eu, este identic cu "dofollow". Totul a inceput ca un protest... cativa bloggeri nemultumiti de decizia motoarelor de cautare (inclusiv Yahoo, MSN, etc) de a adopta aceasta masura avand ca scop limitarea spam-ului. In concluzie... daca pui rel="external" pe un link acesta ramane "curat".
Ultima modificare făcută de alinalin0; 12th July 2008 la 22:10.
din cate stiu eu, rel="external" are nici o legatura cu rel="nofollow". practic, "external" face exact ce face si "_blank" adica deschide linkul respectiv intr-o fereastra noua. practic, atunci cand folosesti nofollow nu transferi absolut nimic site-ului catre care faci referinta.
daca vrei sa folosesti external si sa nu transferi nimic, se poate folosi si in felul urmator: rel="external nofollow"
aa, de mentionat ar fi ca rel="external" nu functioneaza decat daca are un javascript atasat in codul sursa, multi il folosesc fara js si prin urmare, nu functioneaza.
Ultima modificare făcută de crash; 12th July 2008 la 22:48.
keep dreaming...
Crash, ai dreptate, le-am incurcatBy bad!
Ok, m-am lamurit. Multumesc pt. raspunsuri!
Eu stiu ca poti pune rel=external la orice link din website-ul tau, si va fi preluat de Technorati ca tag.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Poti sa ii dai ce rel vrei tu la un link, atata timp cat nu e nofollow e ok.
Eu folosesc rel='external' pentru site-urile unde am sintaxa xhtml strict, vin cu un js si toate linkurile cu rel='external' le pun atributul target = '_blank' ( in xhtml strict nu se foloseste target pentru linkuri)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)