Am atashat si lista.
Este creata de mine manual doar facant query in search .
Prima data am cautat aleatoriu cu site:youtube.com ,dupa am mers pe structura
+inurl:"www.youtube.com/watch?v=c" site:youtube.com .(a,b,c. Din c nu am extras tot, am lasat balta)
Am facut in total 4 queryuri.Stiind ca google returneaza 1000 d erezultate, asta inseamna 4000 de pagini.Scazand paginile indexate recent, adica cele care au poza cu filmulet in stanga (astea toate nu au pr) si sunt in proportie de 40-50% mi-au rezultat 246 de pagini cu pr de la 1 la 6. Uitate putin cate cu 5 sunt, si cate cu 3 si 4 care predomina.
Aceste pagini cu pr au toate mai mult de 2,3 luni.Spune-mi te rog, cati din lumea asta ar pune link catre pagina la youtube cu video si nu codul de embed al video-ului.?
Eu zic ca e evident faptul ca se transfera PR prin codul de embed chiar daca nu are src link direct la pagina.
Incearca sa iei la intamplare o pagina si sa te uiti la statistics sa iei de acolo un site si sa vezi ca pe pagina respectiva exista acel video.Evident acel site o sa aiba si PR pe pagina cu Video embeded.
Daca ar fi adevarat cum cred eu, si eu sunt sigur de asta, au d epierdut toti cei care psoteaza video-urile de pe youtube.
Nu cred ca fenomenul se gaseste si pe alte situri cu video gen youtube.

Răspunde cu citat