Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Page rank flow

Vizualizare arbore

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Am atashat si lista.

Este creata de mine manual doar facant query in search .

Prima data am cautat aleatoriu cu site:youtube.com ,dupa am mers pe structura
    +inurl:"www.youtube.com/watch?v=c" site:youtube.com .(a,b,c. Din c nu am extras tot, am lasat balta)

Am facut in total 4 queryuri.Stiind ca google returneaza 1000 d erezultate, asta inseamna 4000 de pagini.Scazand paginile indexate recent, adica cele care au poza cu filmulet in stanga (astea toate nu au pr) si sunt in proportie de 40-50% mi-au rezultat 246 de pagini cu pr de la 1 la 6. Uitate putin cate cu 5 sunt, si cate cu 3 si 4 care predomina.

Aceste pagini cu pr au toate mai mult de 2,3 luni.Spune-mi te rog, cati din lumea asta ar pune link catre pagina la youtube cu video si nu codul de embed al video-ului.?

Eu zic ca e evident faptul ca se transfera PR prin codul de embed chiar daca nu are src link direct la pagina.

Incearca sa iei la intamplare o pagina si sa te uiti la statistics sa iei de acolo un site si sa vezi ca pe pagina respectiva exista acel video.Evident acel site o sa aiba si PR pe pagina cu Video embeded.

Daca ar fi adevarat cum cred eu, si eu sunt sigur de asta, au d epierdut toti cei care psoteaza video-urile de pe youtube.

Nu cred ca fenomenul se gaseste si pe alte situri cu video gen youtube.
    Fișiere atașate Fișiere atașate

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Page Rank 10
    De Duncan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 21st January 2011, 12:48
  2. Page rank update???
    De doro în forumul Google
    Răspunsuri: 128
    Ultimul Post: 17th June 2008, 02:04
  3. Nedumerire page rank
    De serj în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 1st May 2008, 19:51
  4. Page Rank 0 (zero)
    De pstefan75 în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 24th April 2007, 13:45
  5. page rank
    De Bogdan Citoiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th March 2007, 18:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •