aici Ma intreb de ce mai folosesc unii Yahoo ? Voi de ce il folositi ?
Mi-ar placea sa nu monopolizeze Google webul. Inca mai apar in cautari multe siteuri scrappy , deci nu nimeni perfect.
aici Ma intreb de ce mai folosesc unii Yahoo ? Voi de ce il folositi ?
Mi-ar placea sa nu monopolizeze Google webul. Inca mai apar in cautari multe siteuri scrappy , deci nu nimeni perfect.
Yahoo ! folosesc doar pentru Messenger si pentru a cauta lucruri foarte vechi pe care google le exclude din cautari.
Culmea e ca pe adresa de e-mail de la Yahoo! am forward catre cea de Gmail pt. ca asa filtrez mai bine spam-urile
In America, Yahoo inca face legea. Insa trebuie sa reamintim ca America este impanzita de Reclame cu Yahoo. Acolo este un brand intalnit in viata de zi cu zi, precum Coca Cola. La noi reprezinta doar messenger si mail( din ce in ce mai rar mail ). Sa vedem cat de mult va fi promovat si in Europa - Romania.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
O sa verific acel 68% la comscore si nielsen, maximul pe anul trecut era undeva la 56% (vezi complet analiza pe anul 2007).
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Cota de piata la nivel global , mai 2008, aici .
Sunt lucruri diferite. Una e cota de piata, alta e proportia din numarul de cautari (la care fac referire cifrele de sus).
Cat despre Yahoo, pe US are cea mai mare pondere. Pe UK, Fr, DE, etc - e mult mai mica.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)