Se poate sa-mi spuna si mie cineva, daca am un site de crocodili si fac schimb de linkuri cu unul de motociclete., Google ma penalizeaza? Ma puncteaza?
Mersi mult!
Se poate sa-mi spuna si mie cineva, daca am un site de crocodili si fac schimb de linkuri cu unul de motociclete., Google ma penalizeaza? Ma puncteaza?
Mersi mult!
daca faci schimb cu http://andypopa.trei.ro o sa ai numai de castigat. te va puncta, ca e din acelasi domeniu.
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Salut,
Nu te penalizeaza. Google doar recomanda schimburile de link-uri cu site-uri cu continut asemanator "Themed linking".
Cu stima,
Razvan Pop
Si din cate am vazut pana acum asta chiar conteaza mult...Originally posted by Razvan Pop
[b]Salut,
Nu te penalizeaza. Google doar recomanda schimburile de link-uri cu site-uri cu continut asemanator "Themed linking".
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
(razvan-style)
offtopic: "Iar daca esti gagica, maestrul Andy se ofera sa iti traga o optimizare gratis cum stie el mai bine. N-are experienta dar isi da silinta..."
Scoate mesajele subliminale ca te toc.![]()
Razvan what?
Cu stima,
Razvan Pop
offtopic: razvan-style (smiley la inceputul post-ului)... Iti apartine ideea... Ar trebui s-o patentezi.
P.S.: Tocmai am iesit de la baie. Misu, nu scoate aia![]()
Razvan POP.Originally posted by Razvan Pop
[b]Razvan what?
Era corect: "Razvan who?". :lol:
numai bine!
Mersi!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)