Stiu ca Pr-ul nu mai conteaza atat de mult insa am zis sa fac ceva sa-mi imbunatatesc PR-ul, poate voi mai urca putin in top.

Momentan sunt pe locul 10 (ultimul de pe prima pagina in google) pentru cuvantul cheie principal si asta ma cam enerveaza.

Inaintea mea sunt site-uri care au mai putina legatura cu acel cuvant cheie decat intreg site-ul meu, insa au putut pune pe pagina implicita multe articole, sau subpagini care intr-adevar contin cuvinte cheie.

Eu nu am putut pune pe prima pagina atat de multa informatie pentru ca este structurata si in general articolele se afla in sub subpagina (2 linkuri de la pagina principala)

Pagina principala=>Sectiune=> Articolele aferente sectiunii.

De curand am lucrat destul de mult la optimizarea site-ului (rescriind link-urile pentru a fi spider friendly si am mai adaugat descrieri ce contin cuvinte cheie). Google inca nu a vizitat acele sectiuni si il astept. :roll:

Am decis sa ma axez doar pe cateva cuvinte cheie (3) unde as putea obtine cat mai mult trafic targetat.

Pentru cele 3 cuvinte am acum:
1- loc 10 google
2- loc 62 google :lol:
3- loc 1 google (insa nu este atat frecvent cautat)

Un lucru nasol este ca fiind constrans de imprejurari nu am putut alege un nume pentru site care sa contine cuvantul cheie principal.

Din pacate site-urile dinainte mea au multe adresa formata asa:

www. x.ro
www. x.as.ro
www. x.com

Cum site-ul meu contine o derivatie a cuvantului cheie X, sunt sigur ca si asta este o cauza.

De trafic nu ma plang, segmentul insa este destul de restrans si nu voi putea ajunge prea sus. (limita care s-a atins in Ro pe acest segment a fost cam de 300/unici/zi)

Eu sunt la 250 acum si este ok.

O sa continui cu optimizarea si sa vad ce rezultate obtin.