eu sincer, le vad pe toate cu pr zero cu google toolbarul meu acum.
Sunteti sigur ca asta e pr definitiv, si nu ceva intermediar, pana fac ei update?
Mi ar parea rau de Cristi, pr 3 pentru blogul lui ce doar, asta e chiar prostie.
Nici nu stii ce sa mai crezi, bine macar ca sunt multi care de mult nu isi mai bat capul cu pr. Problema intervine in penalizari serps alea chiar afecteaza mult pe cei care se bazau pe traficul organic.
Oricum, indiferent de ce schimbari face google in algoritm, ne prindem noi repede de ele, intr o saptamana-doua cam stim ce mai conteaza si ce nu, doar suntem forum de seo, nu? Pana la urma, google tot o sa trebuiasca sa listeze 10 siteuri pe prima pagina pentru un anumit search, asa ca sa fim optimisti.

Eu recent am avut parte de o surpriza placuta schimbare de la pozitia 4 la pozitia 2 pentru un keyword destul de popular. In schimb am avut probleme mari la indexarea unui site nou, cam 3 zile mi-a luat, pana acum nu a fost nici un site facut de mine care sa nu fi fost indexat in 24 ore. Au loc niste schimbari, ramane de vazut, intre timp sa ne gandim si la metode de promovare care nu sunt dependente de google.