Degeaba, Romania nu se afla inca printre cele 16 tari unde este valabil acest serviciu.
Care sunt cele 16 tari ?Originally posted by Dan55
[b]Degeaba, Romania nu se afla inca printre cele 16 tari unde este valabil acest serviciu.
Eu nu am gasit inca nici o lista dar daca esti intr-o tara din cele 16 in contul Ads la Payment Details apare obtiunea Electronic Funds Transfer.
Cum eu nu am acea obtiune cred ca Romania nu face parte.
Cele 16 tari sunt :Originally posted by FireEyes
[b]Care sunt cele 16 tari ?
Austria
Belgium
Canada
Denmark
France
Germany
Great Britain
Ireland
Italy
Japan
Netherlands
Portugal
Spain
Sweden
Switzerland
United States
Din Adsense Help
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
La cecuri romania nu apare
https://www.google.com/support/adsense/bin/...py?answer=15915
Acolo spune :
To which countries does Google send local currency checks?
Daca Google trimitea cecuri in RON, atunci aparea acolo si Romania.
Insa Google trimite cecuri in USD in Romania![]()
in Reunion sunt Euro ? DOH !
iN Martinique sunt Euro ? DOH !
IN Mayotte sunt Euro ?DOH !
Daca tu Cristi imi dovedesti ca in
Reunion, Martinique, Mayotte etc curency-ul este EURO, atunci te cred. Dar pana atunci nu ma lua cu faze de genu
Nu vrei tu cecuri in yeni ? in loc de RON ?Daca Google trimitea cecuri in RON, atunci aparea acolo si Romania
Sau in pesetas sterilizate?
O zi buna!
Reunion, Martinique, Mayotte sunt, sau au fost, colonii ale unor tari precum Franta sau Olanda si se bucura de o primire mai buna decat Romania care face frauda pe net.
Facand parte din mai sus spusele colonii, respectivii publishers primesc bani SI in Euro, fiind moneda tarii "mama".
E ok ?
Later Edit : Nu inteleg de ce trebuie SI thread-ul asta sa fie transformat in o cearta, in loc de o discutie utila despre EPS. Nu transforma te rog mult problema ta personala cu mine, in discutii pe acest forum. Problema noastra o rezolvam in privat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)