Prima dilema.
Am cautat pe net dar n-am gasit... stiu ca era o formula de calculat Page Rank-ul. Ceva de genul 'linkuri catre pagina ta/nr pagini indexate'... Nu mai stiu. Ei bine, vreau sa aflu formula aceasta... daca o stiti va rog sa mi-o impartasiti si mie.
A 2-a dilema.
Cand m-am apucat sa testez pt prima oara WordPress-ul am facut-o pe un subdomeniu al meu care era deja inscris in Google. Subdomeniul era inscris si in aproape toate directoarele ro cunoscute. Am scris niste posturi la vrajeala intr-o zi... si in mod surprinzator Google deja mi le indexase. Am mai scris un post ca sa vad la ce interval imi indexeaza urmatorul post. MI L-A INDEXAT IN 5H. Cu blogul actual de pe domeniul actual (care nu e inscris decat in cateva site-uri si in Google bineinteles) folosesc Google Webmaster's Tools, am setat FAST pentru crawler si... sunt indexat cam la 3-4 zile ( daca scriu in fiecare zi cel putin si updatez sitemap-ul si-i dau 'resubmit sitemap' in Google Webmaster's Tools, zilnic). Acum, dilema mea e urmatoarea: am tot auzit ca daca-ti inscrii site-ul in N directoare web iti va afecta Page Rank-ul dar eu cred ca din cauza atatora inscrieri, cu subdomeniul trecut, eu eram indexat o data la 5h. Din experienta povestita aici e bine sau nu pana la urma, site-ul meu sa apara in directoare web, blogroll-uri, pentru un Page Rank si o indexare mai buna/frecventa?

Răspunde cu citat