Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 46

Subiect: De ce se intampla asta?

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Euges Vezi Post
    Problema se pune in felul urmator (nu stiu daca e adevarul spus de tine sau minciuna spusa de altii):

- daca pui descrieri la un site si ele sint diferite, scapi de supplementals
    Asa stiam si eu, e normal nu ? Ca doar toti suntem in domeniu si am observat acest lucru. Insa cam de acum 6 luni incoace (roughly, ca nu mai stiu exact) am observat ca daca schimbi :

• DOAR descrierea si o faci unica pentru fiecare pagina, nu iesi din supp.
    • SI descrierea si titlul, iesi din supp.
    • DOAR titlul, iesi din supp.

Facand o simpla medie, din asta eu mi-am dat seama ca descrierea nu mai este (singurul) element prin care iesi din supplemental.

Oricum eu nu am spus ca descrierea nu ar conta la a stabili status-ul de supplemental. Am insistat foarte pe faptul ca nu conteaza la ranking.

- daca pui descrieri la un site, exista sansa ca 40-50 % SE`s sa ti le arate la o cautare
    Nu inteleg asta. Poate poti merge un pic mai departe si poti da un exemplu concret te rog.

- daca exista sansa ca 40-50 % SE`s sa ti le arate la o cautare, rata de click e in crestere pentru ca in general descrierile bine facute atrag, sint un fel de link bait.
    Pai da. Conteaza pentru rata de click. Asta am tot spus.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Euges este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Asa stiam si eu, e normal nu ? Ca doar toti suntem in domeniu si am observat acest lucru. Insa cam de acum 6 luni incoace (roughly, ca nu mai stiu exact) am observat ca daca schimbi :

• DOAR descrierea si o faci unica pentru fiecare pagina, nu iesi din supp.
    • SI descrierea si titlul, iesi din supp.
    • DOAR titlul, iesi din supp.

Facand o simpla medie, din asta eu mi-am dat seama ca descrierea nu mai este (singurul) element prin care iesi din supplemental.
    Se stie ca defapt titlurile si descrierile te baga in dublicat. Totodata, se stie ca pentru a iesi ai nevoie de titluri diferite, descrieri diferite si PR pe paginile duplicat.

Asa vorbesc toti si am observat si eu pe niste pagini in discutie.

Tu poti exemplifica cele spuse?

Oricum eu nu am spus ca descrierea nu ar conta la a stabili status-ul de supplemental. Am insistat foarte pe faptul ca nu conteaza la ranking.
    Descrierile nu conteaza prea mult sa ajung pe pozitii bune, deacord. Dar nu despre asta era vorba. Tu spusese ca descrierile nu mai conteaza in SEO si ca sint obsolite. Lucru care mi se pare ca se cam bate cam in cap cu ce spui acum.

Conteaza pentru rata de click. Asta am tot spus.
    In general motoarele de cautare arata la unele site-uri descrierile si nu continutul relevant. In cazul in care aceste descrieri sint afisate la cautari, creste rata de click-uri. Datorita descrireilor afisate la o cautare.

In cazul asta, descrierile isi au rolul lor. Rata de click-uri e influientata de descriere, iar descrierea tine de SEO si nu e obsolita.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Cred ca fiecare dintre voi ati inteles cum ati vrut declaratia mea.

Vreau sa termin cu acest post neintelegerile.

Meta description nu conteaza dpdv ranking (pozitiile in motoarele de cautare).

Conteaza pentru a atrage click-uri, pentru a te diferentia (probabil la mine nu a functionat) in cazul unor pagini intrare in supplemental, etc.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu sint ca Toma necredinciosul, pana nu vad nu cred.
    Eu cred ceea ce am experimentat.

Imi pare rau, nu cred in vorbe si "adevaruri", decat dovedite.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Pai scopul acestei discutii nu era sa ma crezi. Era sa aflam fiecare ce am experimentat ca sa avem the overall picture.

Cand ajungi intr-o situatie si te lovesti de o problema o sa poti spune ceva de genul "Da ma parca mai spuneau 2-3 de chestia asta, asa o fi".

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Atitudinea din posturile anterioare era una de genul "asta e adevarul, restul e minciuna". Cel putin asa mi s-a parut mie si inca, catorva.

Tu ziceai ca spui "adevarul", omanenii te cred neconditionat..cu toate ca nu ar trebui sa faca asta...dar in fine. Adevarul e neadevarul.

In fine..poate am inteles noi atitudinea gresit...poate nu.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Euges Vezi Post
    Atitudinea din posturile anterioare era una de genul "asta e adevarul, restul e minciuna". Cel putin asa mi s-a parut mie si inca, catorva.
    Imi place de obicei sa ma explic dar tinde sa devina o obisnuinta aici la noi vad. Cand pe acest forum, cineva pune o explicatie sau o bucata de informatie, este clar ca acea bucata este fie parerea personala a acestuia, fie un link catre o parere personala a altcuiva.

Eu am raspuns direct unui alt membru care a spus :

Oricine crede ca meta tag-urile nu sunt luate in seama vorbeste prostii - nu vreau sa argumentez
    Cand am mentionat "hai sa-ti spun eu adevarul" a fost practic pentru el si atat, intr-un fel ca un raspuns la ce a spus el. Oricine poate veni cu opinia sa personala aici.

Totul depinde si de experienta, astfel incat daca 10 persoane fara experienta spun ca X este rosu, si 3 persoane cu foarte multe experienta spun ca X este de fapt albastru, prima impresie a cuiva care va citi un articol va fi sa creada majoritatea nu ?

Cand tu spui ca :

Tu ziceai ca spui "adevarul", omanenii te cred neconditionat..cu toate ca nu ar trebui sa faca asta...dar in fine
    Unii membri "ma cred neconditionat" pentru ca probabil stiu ca am ceva experienta. Nu pentru ca sunt autoritatea absoluta in ce inseamna SEM, SEO, PPC si alte domenii.

Pana la urma asa diferentiezi informatia buna de informatia bulk dintr-un thread. Orice forum se bazeaza pe asta nu ?

Sper ca intelegi ce vreau sa spun, si vreau sa nu mai avem astfel de discutii in thread-uri unde se discuta tehnicalitati.

Daca dorim sa vorbim intelesul cuvintelor sau personalitati, o putem face fie in Bar & Lobby fie in privat.

Suntem ok ?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Idiotul din mine, asta intelege din tot ce s-a spus aici. Nu e buna descrierea in seo, dar...descrierea mareste click rate-ul...ceea ce inseamna ca descrierea are un rol stiut doar de unii.
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 30th November 2007 la 22:42.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Daca nu intelegi reia tot thread-ul. Nu esti numai tu aici. Te rog nu mai perturba thread-uri in acest forum.

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    864
    Putere Rep
    38

Implicit

Trebuie sa recunosc ca nu am crezut ce spunea Cristi referitor la rolul descrierii in calcularea serp-ului. Afirmatia lui mi s-a parut la fel de zvon/ mit urban/ atitudine condescendenta la fel ca multor altor useri de aici.

Asa ca am facut un test:
    - Am inventat un cuvant cu zero rezultate in google. Cuvantul e de asa natura incat nu e misspeling, si ar putea fi folosit in lumea reala pentru a descrie un obiect nou descoperit. Asta ca sa nu declanseze vre-un filtru, ceva.
    - Am adaugat cuvantul in descrierea indexului unui site de-al meu. Cuvantul este integrat int-o propozitie, nu aruncat asa in descriere. Asta pe data de 29.
    - Pe 1 site-ul era indexat cu noua descriere, dar la cautari Google afisa tot 0 rezultate. Site-ul respectiv e performant, are mii de backlinkuri, e pe locul 4 pentru 200 de mil de rezultate pt un cuvant ultracompetitiv. Deci nu e de vina site-ul.
    - Azi 3 Dec sunt tot 0 rezultate in Google pentru cuvantul inventat, cu toate ca site-ul se claseaza bine pentru expresii folosite in articole adaugate mai recent decat descrierea.

Deci mi se pare destul de clar ca Google nu ia in considerare descrierea la pozitionarea in serp. Imi pare rau s-o zic, dar: Cristi *cough*cough* ai avut dreptate *cough*.

Normal ca descrierea are alte roluri utile, dar nu te ajuta la pozitionare, asa ca umflarea ei cu keyworduri e inutila. Mai bine citesti un manual de advertizing si faci descrierea cat mai "catchy" ca sa prinzi cat mai multi vizitatori.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce se intampla?
    De Buta Paul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th November 2008, 15:20
  2. ce se mai intampla?
    De inscaun în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 13th April 2008, 14:21
  3. Ce se intampla cu AdSense ?
    De Iulian00 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6