Pe 2 site-uri se vad miscari de pozitii pt unele fraze iar google a vizitat site-urile mai des ieri si azi ... Poate incepe update-ul .
Pe 2 site-uri se vad miscari de pozitii pt unele fraze iar google a vizitat site-urile mai des ieri si azi ... Poate incepe update-ul .
si la mine pe un site vad ca a stat azi google cateva ore.. s-au schimbat pozitiile la diferite cautari.. e o schimbare in bine observ.. cred k incepe.. sper
![]()
Man, mult mai dureaza. Am vreo 4 situri cu pr 0, sper sa incapa mai repede...
Cred că foarte mulţi aşteaptă chiar din curiozitate. Dacă ar exista un instrument pe net care ar calcula pr instant şi corect probabil n-ar mai fi aşa mare grabă, dar aşa mie cel puţin mi-ar plăcea să ştiu cam pe unde mă aflu ca să ştiu ce scop îmi propun până la următorul pr update..
Ce e ala "trustul" ?Retineti ca important e trustul si nu neaparat PR-ul, care nu sint unu si acelasi lucru.![]()
![]()
deabea astept sa ne postam fiecare succesele sau esecurile dupa atatea luni de munca.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)