nu stiu ce miscari vedeti voi, ca eu nu vad nimica![]()
Ce face google, renunta la PR? Si cum o sa fie fara PR? Mi-e frica...![]()
am inteles de la cineva (sursa sigura) ca luna aceasta ar veni update-ul.. acuma.. ramane de vazut
Update de PR inca nu am vazut, in schimb ceva tot se misca, mai exact:
De cca. 6 zile google a reinceput sa-mi indexeze pagini la un site care nu are inca nici 3 luni, iar ieri (duminica 7 oct.) am observat schimbari de pozitii in SERPs, mai exact s-au restabilit ierhaiile la unele cuvinte cheie.
Stiu ca e off topic, dar pana incepe update-ul de PR trebuie sa discutam ceva![]()
Stay tunned for Bristol based web design.
O intrebare oarecum stupida ( in contextul topicului asta ): dar nu a fost un mic PR update pe la sfarsitul lui august? Adica aveam un subdomeniu cu pr0 si cam pe atunci a inceput sa indice pr2. Deci.. ce s-a intamplat?
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
o ruda care are un vecin al carui var de-al doilea are un cumnat care sta in bloc cu un tip care cunoaste pe cineva care are un nepot portar la Google?![]()
![]()
Stay tunned for Bristol based web design.
Pe blogul meu una dintre pagini are page rank de 2 zile. Si eu am observat cateva miscari din partea celor de la google, care mi-au afectat negativ site-ul.
Eu nu am sesizat nicio miscare la PR. Oricum pana la urma poate ca ar fi mai bine fara PR . Dar deh ..lu' gogu' ii place controlul si cred ca o sa il tina. Oricum , ce am sesizat si nu sunt singurul , este ca au inceput sa capete importanta paginile interioare.
Pentru cei care si-au construit IBL pt deep links acum se vad rezultatele![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)