Ati patit vrodata ca efectiv sa pierdeti pozitia ocupata (in cazul meu 2,4,7 pentru principalele keyworduri) si sa apara in google doar daca cautati numele domeniului ? Sfaturi ceva ? Site-ul in cauza nu spameaza, nu e copiat etc ...
Ati patit vrodata ca efectiv sa pierdeti pozitia ocupata (in cazul meu 2,4,7 pentru principalele keyworduri) si sa apara in google doar daca cautati numele domeniului ? Sfaturi ceva ? Site-ul in cauza nu spameaza, nu e copiat etc ...
Am patit la 2 site-uri (nu in acelasi timp) din cauza unui continut din Wikipedia (proportie de maxim 20%) sau din cauze necunoscute. Partea proasta este ca nu si-au revenit niciodata, unul dintre ele e banat de 6 luni si il tin ca are 2000 de vizitatori pe zi din google images, celalalt o sa trebuiasca sa renunt la el. nici unul nu mai are vizitatori din google, inainte de banare aveau cam 500 unici/zi din Google.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
E un site de anunturi, nu incalca nici o regula. Am avut o problema cu un site care afisa pe 2 domenii acelas continut, am reusit sa il rebag in google dupa 2 saptamani. Cu asta chiar nu stiu ce sa ma fac, nici nu stiu de ce am primit penalizare in cazul in care am primit vreuna
Googlebot last successfully accessed your home page on Aug 20, 2007.
Index status:
Pages from your site are included in Google's index. See Index stats.
Cand am avut banat siteul imi spunea clar ca paginile nu mai sunt incluse in google index
Tocmai mi s-a intamplat acelasi lucru la un site. Am mai patit asa ceva si si-a revenit dupa o perioada de timp, de oridnul zilelor.
Sa vedem acum ce se intampla, nu vad ce penalizare ar fi la mine, eventual ca e prea amarat si nu m-am mai ocupat de el.
Eu zic sa mai astepti un pic si intre timp sa iti vezi linistit de promovare.
Mai ales ca e nou.
uite aici am postat si eu atunci: http://forum.seopedia.ro/showthread.php?t=3850
si-a revenit destul de repede al meu atunci.
suna a supplemental results mie...
posteaza si te siteul...
Supplemental results tag removed.
Pai..nu mai exista tag-ul asta pentru Google.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Cautati si voi pe Google "950 penalty" si o sa vedeti ca e destul de intalnita aceasta situatie. Eu unul m-am resemnat si mi-am concentrat atentia pe alte site-uri. Cred ca e cea mai constructiva abordare, daca site-urile isi revin bine, daca nu macar nu ati pierdut timpul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)