Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: Serviciile Google tot mai proaste!

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu pot sa vorbesc doar despre Adwords, doar asta am folosit ('studii aprofundate'). G. are niste reguli: le respecti - bine; nu - out ! Nimeni nu te obliga sa il folosesti. Din pacate, nu prea ai alternative: Yahoo a scazut mult, iar MSN nu reuseste sa creasca suficient.
    Uneori, e si vina lui Google, dar de cele mai multe ori utilizatorul de Adwords e cel in greseala (de obicei din cauza nestiintei).

Mircea Budean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Ciprian Sorlea Vezi Post
    No offence, dar te-ai gandit ca pot exista fluctuatii in traficul tau? Mai ales daca mai faci cate o campanie de "viral marketing".
    Nu se pune problema de "viral marketing". Site-ul nu are nici macar un singur link in tot internetul pus de mine. Intr-adevar sunt 3 link-uri pe net catre site puse de vizitatori pe care le-am gasit cu Yahoo Links. Si DA vizitatorii vin in principal de pe Google, deoarece sunt pe locul 4 (respectiv 3 in Yahoo) pe cuvantul cheie, dar sunt singurul care ofera ceea ce cauta vizitatorii atunci vand cauta cuvantul respectiv...
    Nush de ce ma suspecteaza toti pe-aici de chestii necurate

Citat Postat în original de memelea Vezi Post
    mai Dagam3 cred ca patesti asta pentru ca le faci reclama negativa si dupa cum stii google indexeaza si acest site si a vazut ca ii faci de ras pe aici si tocmai d-aia patesti asta. imi pare rau pt tine.

(just joking)
    N-am nici o treaba cu Google si cu nimeni. Site-ul respectiv sta foarte bine in cautarile de pe Google fara nici un efort din partea mea.

Eu doar sunt nemultumit de unele servicii oferite de Google care au legatura cu domeniul SEO. Am postat printscreen-uri anterior, asa ca nu cred ca mai poate fi vreo incertitudine.
    Despre celelalte servicii am sa discut cu placere dar pe un alt forum sau intr-o alta sectiune unde sa nu fiu nevoit sa fac offtopic.

Multa bafta la toti si cat mai putine probleme (pentru cei care se folosesc de aceste servicii si de SEO in mod corect respectand codul de etica SEO!)

trask este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    11th August 2007
    Posturi
    97
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de "Dagam3
    N-am nici o treaba cu Google si cu nimeni. Site-ul respectiv sta foarte bine in cautarile de pe Google fara nici un efort din partea mea.

Eu doar sunt nemultumit de unele servicii oferite de Google care au legatura cu domeniul SEO.
    a, si motorul de cautare Google nu are treaba cu SEO?

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

P.S.
    Citat Postat în original de Dagam3 Vezi Post
    ...trebuie sa recunosc ca sunt total dezamagit de serviciile lor (inafara de motorul de cautare)...
    Cand am zis: "N-am nici o treaba cu Google si cu nimeni." m-am referit la brandul Google, la tot ceea ce este si ofera Google.

Gata (mainile sus) ma las pagubas. De acum incolo asa e cum ziceti voi.
    Ultima modificare făcută de Mircea Budean; 14th September 2007 la 22:08.

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    51
    Posturi
    369
    Putere Rep
    39

Implicit

La Analytics pot aparea probleme relativ usor daca mai pui din greseala acelasi cod de tracking pe un alt site.

Eu le-as sugera celor care nu sunt multumiti de serviciile oferite de brandul Google sa le inlocuiasca, pur si simplu.

Ma rog, daca au cu ce.
    Lucian

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    839
    Putere Rep
    37

Implicit

Aici este si problema - o alternativa la G. nu prea exista, nici macar una de 5-10 ori mai mica. De altfel, Yahoo nici nu are .ro, ceea ce spune cate ceva ...

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Implicit

Gata.. i-am pus cruce definitiv la Analytics.

Azi am adaugat un nou site in contul de la analytics... pentru ca m-am gandit ca analytics-ul are suport mai bun pentru IP-urile din tari diferite. Ma interesa mult de data asta sa vad din ce tari sunt vizitatorii.

Si uite asa m-am apucat sa adaug un nou site. Bun.. l-am adaugat, am creat niste filtre ca sa nu imi inregitreze anumite vizite. Apoi am creat un cont de user clientului pentru a avea acces la rapoarte.

Toate bune si frumoase... acum trebuie sa astept 24 de ore sa apara rezultatele. Hmm.. Chiar ma gandeam ca de atata timp si-au rezolvat problemele.

Dar sa nu supra-estimam Analytics-ul Dupa ce am lucrat vreo ora si ceva sa creez filtrele si "goal"-lurile si contul de user, ies din cont.

Dupa vreo 2 ore intru iar in cont si "surpriza" - nimic din ceea ce am creat nu mai exista. Stupefiat ma apuc sa caut, sterg cokie-urile din browser, ma chinui sa dau de site, de user, de filtre... dar nimic. Toate au disparut.
    Trebuie sa recunosc ca am fost surprins, desi surpriza ar fi fost o astfel de intamplare pentru un serviciu serios.

Oricum se pare ca Analytics-ul nu se dezminte... vrea sa imi arate ca se poate sa fie mult mai prost decat credeam.

Asta este... pot sa zic ca nu am avut asemenea probleme cu versiuni beta (alfa, omega s.a.m.d) de software facut acasa de copii de clasa a 8-a.

Concluzia mea in legatura cu acest serviciu: SUB ORICE CRITICA!

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    40
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

nu am nimic legat de parerile tale, fiecare are voie la opinie libera, insa mie personal mi se pare ca analytics este unul din cel mai bune servicii de acest gen! sincer la momentul actual folosesc pe un singur site trei servicii de contorizare! insa cel mai bun mi se pare google analytics, singurul minus, care il vad eu, este ca nu iti poate oferi statistici real time ! nu uita ca este free deci daca vrei sa ai pretentii de la ceva, plateste, sunt n si n servicii profesionale! sau daca nu foloseste altul!

se va lansa in viitorul apropiat un serviciu de statistici nou in romania, care le va depasi pe cele care sunt acum (respectiv traffic si altele), insa mai mult nu pot spune acum!
    Ultima modificare făcută de No_name; 4th October 2007 la 19:36.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    8th January 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    262
    Putere Rep
    36

Smile

Mda... Pana la urma problemele s-au rezolvat in totalitate... (nu mai intru in detalii) dar numai in ceea ce priveste Analytics-ul, deoarece celalalt serviciu care mi-a creat probleme, m-a enervat prea tare pentru a mai incerca sa il folosesc. De asta nici nu i-am mai dat numele, deoarece nici nu mai vreau sa aud de el

Mi-a luat mai bine de o saptamana sa il configurez, ca apoi la sfarsit sa nu mearga asa cum trebuia (trebuie sa precizez ca functiona, insa nu asa cum era specificat ca va functiona). Am postat problema pe "forumul" de la Google, iar de aici nu ma mai intereseaza daca va fi remediata sau nu.

Poate ca asa sunt eu mai critic, dar imi plac lucrurile bine facute (nu cele "merge si asa"), iar de la Google aveam pretentii.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce intrebam cand apelam la serviciile de inscriere in directoare
    De eNoston în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th April 2009, 18:08
  2. imi ofer serviciile programare si web design
    De redesign în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th March 2009, 10:24
  3. Serviciile de hosting gts in declin ?
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 31st May 2006, 10:23
  4. foloseste cineva serviciile boom.ro
    De dexter în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th October 2005, 12:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •