Totul poate fi la fel de alb pe negru si in ceea ce priveste site-urile.
Topicul era doar de atentionare dar daca ai adus discutia eu cred ca la fiecare problema pusa de tine ( ai dat 2 exemple mai sus ) exista cate o solutie.
Pentru ca un site care ar fi listat in aceea lista ar fi listat pe baza unor probe corecte. Adica cod sursa, screen-capture, google cache, whois ( cred ca mai sant probe ).
Si daca e de rea-credinta eu cred ca e bine sa existe in aceea lista, daca insa e de buna credinta si a aparut in lista in baza unei erori atuncea la fel de bine poate fi si sters din aceea lista ( desigur tot pe baza unor probe )
Alex, lista referitoare la acele firme la care am facut referinta e publica si chiar acesta este rostul ei. Sa fie publica pentru a prevenii ! Acesta e rolul ei si nu inteleg de ce ar fii altfel. O poti gasi si tu si oricine in revistele sau site-urile de profil ( tranzit, bursa transport, etc )
Iar la fel ca si la ceea ce am propus eu cand cel "urecheat" i-si achita obligatiile financiare cei responsabili cu lista scot firma respectiva de acolo lasand doar o notificare.
La intrebarea cu "de ce" sper ca am raspuns. Listarea in respectiva lista se poate face doar cu anumite probe.
Sa vedem ce au de zis si altii.
Eu doar am propus.

Răspunde cu citat