Citat Postat în original de autosos Vezi Post
Un pic offtopic dar cred ca poate fi si catalogat ca on topic.Va las pe voi sa decideti.
Noi transportatorii ( sant administratorul unei firme de transport auto ) avem o baza de date comuna in care apar firmele care "uita" sa achite facturile de transport la timp catre prestatorul respectiv.
Asa ca in momentul in care o firma cu care nu am mai lucrat ne solicita un transport o verificam inainte de a onora comanda de transport daca este ok ( respectiv daca nu a avut incidente de plata catre alti transportatori )
De ce am adus acest on/off topic in discutie ?
Pentru ca ma gandesc daca nu ar strica ca cineva sa faca o lista cu astfel de site-uri care practica metode neortodoxe. Cred ca ar fi in avantajul tuturor celor care ne promovam corect site-urile sa stim de dinainte cu cine avem de-a face.
Am economisii atat timp cat si nervi ( pt ca sincer va spun la ora asta sant un pachet de nervi )
Cat tine de site-uri nu e chiar asa negru pe alb. Exista situatii in care se schimba proprietarul sitului, se pierd baze de date, etc. In plus, lista pe care o aveti cu firmele respective banuiesc ca nu e la indemana oricui. Daca ar exista una cum ai propus, pe internet, ar trebui sa fie publica. Mai adaugi aici si anonimatul oferit de web si ajungi la certuri si dezbateri interminabile cu "de ce apare situl meu pe lista?"