eu cred ca are legatura cu hostul
eu cred ca are legatura cu hostul
Vad ca acum jocuripenet is pe pagina 2 in google dupa jocuri, pare sa isi fi revenit site-ul. Ai facut ceva anume?
Am rezolvat! In lista cu ip-urile date de cei de la host sa le banez erau si doua ip-uri de googleboot.Eu nu am mai verificat am mers pe mana lor
Multumesc celor care au incercat sa ma ajute!
Mi se pare ciudat ce spui despre cei de la host, adica despre HostGator.
Si eu am avut astfel de probleme, flood la greu... Eu am un server dedicat de la ei si pur si simplu ajungeam la supraincarcarea RAM-ului si a procului si-mi murea institutia o data la 10-20 de minute. Pana la urma problema s-a rezolvat.
De ce spun ca e ciudat ce-mi spui tu? Eu ma apucasem sa fac niste reguli de firewall prin care taiam orice IP ce mi se parea suspect. Am anuntat helpdeskul lor de chestia asta si am intrebat daca au si ei asa ceva, adica eu sa le dau lor ce am descoperit cu logwatch-ul sau de prin loguri si ei sa-mi dea musterii care ataca frecvent masini HG. Mi-au spus ca ei n-au nici un blacklist. Oricum nu cred faza ca un host precum HG nu are o lista de ip-uri "rele".
Insa pentru un cont de shared sa-ti dea o lista cu ip-uri care sunt "rele" in viziunea lor, mi se pare ciudat. Poate ca intr-o analiza sumara de loguri, googlebot-ul avea cele mai multe aparitii. Cine stie?
Pentru ca cei de la helpdesk sa nu mai faca astfel de tampenii - sa-ti spuna sa tai ip-urile botului de la google - cred ca ar fi bine sa le spui asta, eventual sa le dai si postul din ticket unde ti-au dat ip-urile cu pricina.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)