inteleg.... si cum faci sa ajungi acolo? te indexeaza ei automat sau iti trimiti situl pt un review?
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
How do I recommend my site for inclusion in Google News?
If you’d like your news site or blog to be included in Google News, please send us the URL and we’d be happy to review it. Please note, however, that we can't guarantee we'll be able to include the site in Google News.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ce sanse as avea cu un weblog in limba engleza proaspat lansat de 2 saptamani cu 20 de posturi si un design atractiv sa fie adaugat in Google News?
Am trimis o cerere la Google News si am primit un email prin care precizau ca au primit mesajul meu si cica daca in 3 saptamani nu primesc un mesaj de la ei in care ma anunta ca nu poate adauga blogul, este adaugat.
Ultima modificare făcută de undoweb; 6th June 2007 la 22:55.
Simplu. Pui un PR release prin prleap cu paid option si ajunge in google news. Eu am patit cu www.photosharks.com treaba asta.
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 6th June 2007 la 23:07.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Am postat deja efectele unui astfel de press release (60$) care a ajuns in Google News. Eu am folosit la acel timp prleap.com Acum voi lansa un nou press release si voi folosi un alt serviciu.
Pentru primul am pastrat metricsurile si vreau sa le compar cu o solutie la care lucrez eu. O solutie personala la o problema destul de spinoasa, pr release la contacte adunate cu grija si din nise mai speciale.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
si daca nu e acceptat un site, se paote intmpla altceva inafara ca e refuzat?
Am trimis eu o cerere la google news si am primit raspuns a doua zi, nu accepta site-uri sau blog-uri care sunt scrise de un singur autor...
Ultima modificare făcută de sourcer; 19th June 2007 la 14:59.
Bla bla bla...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)