Salut,
Eu unul vad de 1-2 zile ceva miscari (serioase) in SERPs, pe anumite keys; de la cateva pozitii pana la 1-3 pagini....![]()
A mai observat cineva? E ceva pe "vine"?
Vorbesc de pozitii stabile in timp, nu chestii de azi-de ieri.
Salut,
Eu unul vad de 1-2 zile ceva miscari (serioase) in SERPs, pe anumite keys; de la cateva pozitii pana la 1-3 pagini....![]()
A mai observat cineva? E ceva pe "vine"?
Vorbesc de pozitii stabile in timp, nu chestii de azi-de ieri.
Nu am analizat serp's dar am vazut schimbari la vizitele de la google, la mine cel putin au crescut considerabil zilele astea.
Bla bla bla...
Eu am sarit din pagina a 4-a in pagina a 2-a. Seara eram pe pagina a 4-a si a doua zi la pranz m-am gasit pe pagina a 2-a.
Site cu anunturi gratuite de mica publicitate
Da si eu am observat o creste rapida ptr. pensiunea-katerina.ro , nu ca ma plang, dar este ciudat.
Da, miscari serioase am vazut dar cred ca sunt naturale. Nu inseamna un alt update.
Confirm si eu.. Am sarit pe in keyword principal de pe pagina 4 pe pagina 2 .. in aproximativ 3 milioane de rezultate...
La un alt site am ajuns de pe pagina 5 pe pagina 1, la fel, pe keywordul principal...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
In general am ramas in prima pagina cu toate cuvintele![]()
Din categoria "hai sa ne suparam degeaba"?
Si cand au fost update-uri, au fost asemenea topic-uri, si au fost utile. Ca este sau nu acum, partea a 2-a.
N-am zis ca "am atins pozitia 2, si eram pe 13", nu stiu de unde comparatia.
Detalii (se pare ca e nevoie): am obs.si schimbari in bine (asteptate, sa zicem) si in ne-bine (neasteptate si, din punctul meu de vedere, cel putin ciudate (scaderi de 10-20 pozitii); de asemenea, in ultima saptamana, au fost fluctuatii (pe un anume cuvant cheie sa zicem) de genul: intr-o zi pozitia x, a 2-a zi pozitia x + 4, alta zi pozitia x - 3, etc-etc. Nu se intampla zilnic asa ceva; doar am postat o impresie.
Ma scuzi, Krumel.
Eu am crezut ca mi se intampla doar mie, site-urile monitorizate fiind recente (cele pe care am vazut schimbari). Sa fie ceva mai mult sau astfel de fluctuatii (de ex pozitia 45, salt la outside 10k si apoi pe 70) sunt normale?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)