Numai eu observ ca de ieri GA a inceput sa ramana in urma? Momentan, in cazul meu, nici statusurile pe ziua de ieri nu sunt complete, pe mai multe conturi.
Numai eu observ ca de ieri GA a inceput sa ramana in urma? Momentan, in cazul meu, nici statusurile pe ziua de ieri nu sunt complete, pe mai multe conturi.
ieri la ora 12-13 mergea ft greu analytics si google. pe analytics vad doar o scadere de trafic, dar nu vad ore lipsa de contorizare
Serban Ghita - my website
La mine e in momentul asta in urma cu aproximativ o zi. Nici macar situatia pe 5 aprilie nu a terminat-o. De 6 nici nu s-a apucat. Statusurile par reale dar ramase in urma.
La mine mereu a fost in urma cu o zi .
Si eu am avut ieri probleme cu GA, nu mi se incarca o pagina, scria in status bar la Firefox "waiting for google-analytics", sau ceva de genul asta...
Intre timp pentru mine s-a revenit. A fost o problema care a durat 2 zile. Am mai intrebat cativa amici dar se pare ca sunt printre putinii maniaci care-si verifica statisticile de fiecare data cand au 5 minute libere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)