Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Schimbarea domeniului de activitate pentru un website

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit Schimbarea domeniului de activitate pentru un website

Am în test un website, care a avut ca profil de activitate sau a fost spart și folosit pentru filme deochiate! Domeniul este destul de bun - DA 30, PA 40 - calicris. ro. Am reușit să scot din rezultate majoritatea URL-urilor și doresc să îl transform într-un website de prezentare servicii SEO.

Vreau ceva idei, opinii de la voi. Ați mai procedat așa? Există șanse? Nu mă interesează să apar în căutări pe nu'ș ce expresie SEO. Doar să îl folosesc pentru Link Building, după ce va fi curățat.

Am pus deja ceva conținut pe el dar nu am dat drumul la indexare, nu este finalizat. Veva păreri?

Mulțumesc!

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.325
    Putere Rep
    37

Implicit

daac e banat in google de exempu cu cateva modificari minore il scoate din blacklist in 48 de ore, si eu am fost uitmi de cat de repede il reindexeaza...

deci nu trebuie sa-ti faci griji prea mari ca daca vede continnut nou si ii place il pune in motoarele de cautare la loc.... din pacate la clientii la care am rezolvat problema asta nu aveam pozitii in serp sa stiu daca si ce sa intamplat, de fapt nu aveau nimic in serp inainte si banuiesc ca au stat si 2 ani asa, pe urma a revenit pe prima pozitie dupa numele siteului, gen cautai exemplu.ro in google si aparea primul dupa reparatii

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.707
    Putere Rep
    30

Implicit

Exista sane sa fie cum zice haotik dar de exemplu la webpress pe care nu l-am verificat cand l-am luat partea cu indexarea a mers repede, am pus content, am cerut reevaluare si gata. Insa pentru Adsense - stiu ca nu te intereseza ] a fost mai greu. Acum e ok, desi la Spam Score sau alti metrici nu e chiar pe roze. Oricum mertia sa te ocupi daca chiar iti place domeniul. Bafta!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 19th September 2012, 19:55
  2. Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 19th November 2011, 18:21
  3. Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 30th May 2011, 13:30
  4. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th June 2009, 16:58
  5. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th September 2008, 14:40

Permisiuni postare