Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Indexare greoaie articole/posturi noi

Vizualizare arbore

gaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Posturi
    275
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de enzoloco Vezi Post
    Multumesc pentru raspuns. Nu am incercat inca, dar o voi face.

Citat Postat în original de Chivu Mihai Vezi Post
    Salut. Trafic invalid, trafic invalid....dar macar ai aflat cauza exacta a traficului invalid? Recomand ideea lui enzoloco.
    Nu am aflat, aparent tind sa cred ca cineva imi tot dadea click-uri pe reclame (veniturile din perioada aceea crescusera).

Citat Postat în original de Clax Vezi Post
    Sansele recuperii contului de AdSense suspendat pentru trafic invalid sunt nule. Eu zic sa renunti la aceasta idee si sa te focusezi pe viitor. Poti muta siteul pe un domeniu nou si redirectiona domeniul vechi catre cel nou. Foloseste o gazduire noua, cu un alt IP. Cu siteul nou poti aplica pentru un nou cont AdSense. Pentru un plus de siguranta, ca metoda de plata AdSense, daca alegi transfer bancar... NU mentiona acelasi IBAN - comun cu cel al contului suspendat. Vezi aici cerintele minime pentru ca noul site sa fie acceptat in AdSense.
    Mi-a fost banat contul si din cate am citit nu mai pot face altul pe numele meu. As fi vrut sa il pot recupera doar ca ei spun: "trafic invalid, pa". Eu zic... pai ok, dar nu am facut nimic, retrageti veniturile, de ce trebuie sa banati contul? Eu raman cu buza umflata, si asa mai departe.
    Ultima modificare făcută de gaby; 10th April 2020 la 18:55.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. încărcare greoaie articol de 130 pagini
    De Vladimir-Adrian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th May 2017, 15:37
  2. încărcare greoaie site
    De Vladimir-Adrian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 21st December 2016, 11:21
  3. indexare articole
    De Marko08 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th April 2014, 23:08
  4. Indexare greoaie
    De piciu1993 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th April 2013, 11:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •