Salut,
înțeleg că vrei doar să contrazici ceea ce spune Google cu privire la conținutul copiat, dar nu sfătuiesc pe nimeni să facă așa ceva.
Mai ales că în ultimul timp Google a simplificat procedura de raportare și soluționează mult mai rapid cererile de eliminare pentru încălcarea drepturilor de autor.
Dacă ai Adsense pe acele pagini, în momentul în care sunt eliminate de pe Google pentru încălcarea drepturilor de autor, dispar și reclamele de publicitate.
Pot să dau un exemplu recent.
De curând un coleg de pe Seopedia, cu o reputație bună (26), înscris din 2010 și destul de activ pe marketplace, a început să-mi copieze niște articole.
L-am contactat ca să le ștergă, mai ales pentru că pe unele poze era scris numele meu, dar a preferat să piardă timp să schimbe numele meu decât să șteargă articolele.
După 3 zile paginile erau scoase din rezultatele de căutare Google (inclusiv homepage) și adsense blocat pe acele articole copiate.
Dacă vrei să ai un site cu adevărat de calitate, părerea mea e că nu merită să riști cu articole copiate.
![]()

Răspunde cu citat