Hello, azi am descoperit, si am zis sa arunc o intrebare aici.
link in descriere.jpg
Ce e incercuit, este link. Cum se face?
Hello, azi am descoperit, si am zis sa arunc o intrebare aici.
link in descriere.jpg
Ce e incercuit, este link. Cum se face?
Uneori Google face aceste legaturi automat, bazat pe structura paginii si pe elementele de navigatie prezente pe pagina respectiva. Spre exemplu o pagina care are la inceput un cuprins cu 5 topicuri (cand dai click pe unul dintre acestea te duce in josul paginii la topicul respectiv) poate genera in metadescription un astfel de link de navigatie.
Ma gandeam ca are ceva legatura cu asta, dar speram sa dau de cineva care a facut asta si chiar a functionat..
Daca in text ai "jump to section" de genul "#sectiune" cu o ancore relevanta, Google iti poate afisa descrierea sub forma de mai sus. Am obtinut astfel de descrieri pentru mai multe proiecte utilizand solutia descrisa.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ma gandeam sa implementez si eu aceste meniuri navigabile in pagina.
Q: Nu creezi mai usor Bounce Rate si mai greu engagement (fie ele reclame, lead-uri, etc.)?
Pentru user imi dau seama ca e bine, dar pentru noi, de cele mai multe ori, ne este mai util ca acesta sa parcurga prin scroll pagina: sa vada reclame, linkuri spre alte postari, inscriere la newsletter, etc.
Fara semnatura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)