De ceva vreme ma gandesc cum a reusit tipul asta sa modifice adsens-ul in halul asta ? Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu care e treaba ? Poate cineva sa imi dea ceva indicatii, articole de citit..., sa ma documentez si eu putin.
De ceva vreme ma gandesc cum a reusit tipul asta sa modifice adsens-ul in halul asta ? Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu care e treaba ? Poate cineva sa imi dea ceva indicatii, articole de citit..., sa ma documentez si eu putin.
Cel mai probabil are cont premium, sau cum se numeste. Doar cei cu foarte mult trafic pot beneficia de asa ceva.
Asta ar insemna discriminarepe fata.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
absolut corect.Bun si de exemplu daca sa zicem obtin gold member asta...il pot folosii pentru toate site-urile ? chiar daca pe celelalte nu am foarte mult trafic ? Sau poate fi folosit doar pe site-ul respectiv?
Dar pana sa devii premium AdSense publisher mai ai mult si bine de asteptat, probabil nu o sa ajungi niciodata. Pentru asta trebuie sa ai 5 milioane de vizite prin search queries/luna sau 20 milioane pagevies in AdSense ceea ce inseamna aproape un milion pe zi.
Nu e nici o discriminare, e un mod de a rasplati publisheri de calitate iar premium adsense publishers pot sa-si editeze stilul anunturilor pentru a se integra cat mai bine cu designul lor si-si pot creste CTR-ul cu pana la 500% prin asta.
Un premium publisher are beneficiile astea:
* Google sales representative and account manager
* Flexible ad formats
* Advanced filtering
* Optimization assistance
* Additional monetization options
* Enhanced technical support
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)