Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 27

Subiect: Mai functioneaza SEO in 2018 prin linkbuilding?

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Revin si intreb Webmasterii SEOPEDIA. De unde D-zeu, scoatetzi ma notele astea la utilizatori? Eu dupa o gramada de ani am 14 si altii trec de 70-80! Hai ca sunteti funny!

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@vertedi, esti putin offtopic.
    Ce ai spus tu (on-page, date structurate etc) e de la sine inteles ca le-am facut si eu pentru toate site-urile mele, este bineinteles o conditie esentiala sa ai content bun, de calitate, si sa-ti faci treaba bine on-page.
    Omul insa a intrebat daca mai functioneaza in 2018 linkbuilding-ul.
    I-am aratat ca da, ca printr-o campanie de 3 luni de linkbuilding am obtinut rezultatul dorit, adica #1 in google si nu doar un rezultat singular , ci 4 site-uri au atins targetul.

Asadar, da, pentru mine functioneaza linkbuilding-ul si in 2018 , pe o fundatie solida on-page insa, clar.

/offtopic eu acum :
    Nota nu-i ca vinul ca sa se invecheasca si sa devina mai buna pe masura trecerii timpului.
    Mai treci din cand in cand pe-aici sa ne impartasesti din experienta ta, membrii iti vor multumi si nota iti va creste.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Da, multzam fain maestre dascalescu! Eu am scris la modul general, cum ar trebui sa fie un website, incluzand si partea de linkbuilding. Acum daca am accentuat un pic, cer scuze stimabile. Referitor la nota mea, nu prea am timp sa stau pe aici si sincer imi pare rau.

Chestia cu "e de la sine inteles ca le-am facut si eu pentru toate site-urile mele", la mine nu prea mai tin chestiile astea pe forum si sa iti spun de ce - cu toate ca am mai avut discutii de genul acesta. Persoanele care nu au ceva la status sau nu dau un exemplu despre ce lucreaza, pentru mine sunt buni in teorie. Teoria se poate culege de pe Internet, daca ai putina inclinatie catre Engleza. Oricum, pentru mine, persoanele care isi ascund ce lucreaza, nu sunt OK si nu vreau sa te superi pe mine.

Tu daca scriai ceva si faceai o completare sau o descriere mai larga, cu siguranta nu veneam eu sa ma dau inteligent si sa scriu "esti putin offtopic". In primul rand nu e frumos dar daca parerea ta este alta, inseamna ca te caracterizeaza. Inca o data cer scuze dar poate ca e mai bine sa stii ca si altii ar dori sa invetze ceva din postul respectiv - nu toti au experientza ta sa scrie "e de la sine inteles".

Toata stima @dascalescu!

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    52
    Posturi
    359
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post

In varianta a doua, daca faci 10 site-uri, unul sigur-sigur o sa mearga !
    Pana la urma care este scopul vostru ?! Sa aveti un site care sa rankeze pe cuvantul "X". Poti sa iti atingi targetul facand mai multe site-uri ca sa iti maximizezi sansele de reusita.

Pentru cei care cred ca nu mai merg linkurile, va prezint mai jos 4 screenshot-uri , evolutia a patru moneysites in ultimele 3 luni.
    Fiecare moneysite a primit cate un singur link / saptamana din propria mea retea de site-uri.
    Siteurile din aceasta retea pe care le folosesti ca impingatoare primesc constant continut nou sau sunt siteuri de o pagina cu continut dintr-o anumita nisa?

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Hello Zoltan! As vrea sa iti explic (practic stii insa ma dau inteligent precum altzii), modul SEO de lucru pe care il "impinge", colegul nostru! Actualmente, SEO se imparte pe mult mai multe "nise". SEO, sau partea de promovare cum o pot intzelege toti, este extrem de complicata la momentul actual. Discutiile despre SEO (ma refer la nivel inalt, expresii complicate), sunt doar discutii si/sau impresii. Actualmente Google, nu mai este motorul din 2008, a evoluat si nu mai exista SEO la purtator! Ce spune colegul @dascalescu despre primul loc in 2-4 luni, sunt esxpresii simple, fara prea mare concurenta care se pot atinge cu un website bun.

Haideti sa va dau un exemplu - o tzara ca Malta, cu concurentza zero (nu chiar zero), pe SEO, am fost pe primul loc la orice expresie legata de SEO Malta. Problema era ca nimeni nu ma suna! Oamenii din aceasta zona inca nu stiu ce insemna SEO si am ajuns la concluzia ca tre sa vand site-ul pe care l-am dus sus, unui maltez si asta am si facut! Daca Petrica vinde gogosari de Craiova, este simplu sa il duci in top! Eu explicam sau scriam mai sus ca SEO, tinde catre origini, adica catre normal. Google, recunoaste ca a facut greseli si va mai face dar cu sigurantza nu are ce sa ii faca unui website care chiar respecta "normalul"! Acum sa nu credem ca o persoana care se ocupa cde SEO, va face doar ce ste acceptat, sa fim seriosi, nu ajungem niciunde!

Barierele "White SEO" si SEO Tziganesc sau Black Hat SEO (este doar o expresie, nu am nimic cu tziganii, sunt chiar inteligenti la facut bani), sunt temporare, vor disparea cat de curand, foarte curand. As da un exemplu despre o balarie de website din Romania, care se ocupa de SEO, dar ma abtzin. Expertzii SEO (din punctul meu de vedere nu exista), din Romania, trebuie sa isi controleze in primul rand website-ul lor si apoi sa faca oferte SEO, de optimizare sau promovare Web.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    52
    Posturi
    359
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de vertedi Vezi Post
    Actualmente, SEO se imparte pe mult mai multe "nise". SEO, sau partea de promovare cum o pot intzelege toti, este extrem de complicata la momentul actual. Discutiile despre SEO (ma refer la nivel inalt, expresii complicate), sunt doar discutii si/sau impresii. Actualmente Google, nu mai este motorul din 2008, a evoluat si nu mai exista SEO la purtator! Ce spune colegul @dascalescu despre primul loc in 2-4 luni, sunt esxpresii simple, fara prea mare concurenta care se pot atinge cu un website bun.
    Sunt constient ca s-au schimbat multe dar din experienta spun ca fara linkuri nu poti ranca daca ai competitori care au linkuri.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Foarte corect ce spui Zoltan! Fara backlink-uri, un website nu poate fi in top, chiar nu poate sau poate daca nu exista concurentza si structura este foarte buna.

mindagainst este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    25th April 2016
    Vârstă
    35
    Posturi
    89
    Putere Rep
    17

Implicit

O sa va contrazic putin, am exemplu concret cu un site de servicii curatenie (concurenta ridicata).Site ul este din 2015 toamna, cam de atunci are Adwords permanent (nu este un buget mare, in limite).Site ul a intrat de curand in prima pagina pe cuvinte cu volum ridicat de cautari.In momentul cand a intrat in prima pagina am inceput sa I aduc si vreo 2 link uri, a intrat in prima pagina cu 0 link uri, conform webmaster tool ..Concluzia este ca nu link urile duc un site in top.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    52
    Posturi
    359
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de mindagainst Vezi Post
    Concluzia este ca nu link urile duc un site in top.
    Google da autoritate si pozitionare si dupa relevanta. Daca siteul tau este vizitat din cautari la anumite cuvinte cheie, atunci v-a considera ca esti relevant si te ridica in pozitionari. Asta nu exclude ce am zis eu.

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de kestor Vezi Post
    Va salut,

Mai aveti rezultate prin linkbuilding? In ultima vreme observ ca orice articol/ link as pune, parca nu mai urca site-urile... ati intampinat aceleasi probleme? Si ma refer la site-uri simple, de prezentare, concurenta redusa/ locala.
    Finctioneaza doar ca au schimbat importanta lor. Cele mai importante sunt din retelele de socializare , apoi urmeaza advertorialele si altele.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. La multi ani 2018!
    De Mishu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 2nd January 2022, 09:18
  2. Potentiale probleme cu noile reguli GDPR, vs. SEO si nu numai, din Mai 2018
    De emm în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 176
    Ultimul Post: 11th August 2020, 21:27
  3. Servicii Content Writer - Oferta Noua 2018
    De ekofresh în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 18th June 2019, 19:38
  4. Iulie 2018: Using page speed in mobile search ranking
    De Bogdan Calin în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd January 2018, 00:23
  5. Functioneaza promovarea prin parteneriate?
    De Florin458 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th October 2015, 13:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •