a trecut 7 zile de cand am codu adaugat
a trecut 7 zile de cand am codu adaugat
Da-le un e-mail.
la ce adresa?
Direct din contul tau de adsense. Ai acolo sus in dreapta un Help (un semn al intrebarii). Cand dai click pe el printre ultimele optiuni este sa ii contactezi![]()
nu apare
Problema rezolvata. Va Multumesc
Ar fi bine sa spui si cum ai rezolvat.
Sunteti familiarizati cu ads.txt?
Am o nelamurire. De exemplu pe site1.com am ads.txt iar eu incerc sa afisez o reclama a carei pub-id nu se regaseste in ads.txt, deci automat nu mi-o afisa.
Daca pe site1.com afisez o reclama printr-un iframe de pe site2.com unde pub-id se regaseste in ads.txt, reclama o sa apara pe site1.com de pe site2.com??
Salutare,
Hai sa va zic ce tempenii am facut si eu de mi-a aparut avertismentul asta. Ma rog, inca nu stiu sigur daca este de la asta, dar e cam singura prostie care am facut-o in ultima perioada.
M-am luat dupa baietii "destepti" si am scos primul script din unitatea de anunt (<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>). Reclama se afiseaza in continuare si totul este roz si frumos. Mai putine scripturi in pagini, mai buna incarcarea si toata lumea e fericita (mai putin google).
Intre timp am remediat "problema" si astept cuminte "ca si cum nu as fi facut nimic", nu sunt eu vinovat sau nu e de la mine, sa dispara beleaua de pe cap.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)