Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: frecventa reindaxare pagina

resahc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    9th February 2007
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    149
    Putere Rep
    33

Implicit frecventa reindaxare pagina

Stie cineva ce e mai important pentru frecventa cu care Google reindexeaza o pagina? Auzisem pe de o parte PR pe de alta parte frecventa cu care contentul din acea pagina se schimba.
    Aici nu ma refer la frecventa cu care googlebot acceseaza aceeasi pagina...ci frecventa la care o reindexeaza.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

IBL.
    Trimiterile de link-uri catre un site pot influenta frecventa de indexare.
    Continutul.
    Actualizarea frecventa a continutului poate avea o influenta. Pagini noi, motive noi de a indexa.
    Sitemap.
    Motoarele de cautare se folosesc de sitemap pentru a verifica actualizarile de continut si corectitufdine structurii a unui site. Poti corecta unele greseli de indexare prin sitemap. Sitemap e o alta metoda de a verifica continutul indexabil. Prin Sitemap poti controla frecventa de crawling si nu numai.

Si probabil ca ar mai fi si altele.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Am lansat de 2 saptamani un site, sitemap automat zilnic, in prezent peste 800 de pagini in sitemap cu toate acestea google l-a vizitat abia de doua ori si nu a facut o indexare exhaustiva.

Continutul se actualizeaza in medie la 2 - 3 zile !

Am remarcat insa ceva care m-a impresionat : la cateva zile de la lansare pe Alexa ocupa pozitia 800 de mii si ceva, iar acum a urcat pe o pozitie sub 500 de mii... in conditiile in care sunt site-uri de an de zile pe net si ocupa pozitii dupa 1 milion...

resahc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    9th February 2007
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    149
    Putere Rep
    33

Implicit

Incearca sa obtii IBL-uri cat mai multe si mai calitative si deasemenea cu relevanta pentru site-ul tau.
    Eu am facut urmatorul experiment... un site nou.....primul pas a fost introducere la google webmasters, cu sitemap cu tot ce trebuie si apoi am inceput sa-l inscriu in directoare si sa obtin link-uri...Rezultat: crawl destul de lent la inceput, prima pagina a fost indexata la vreo 2 saptamani dupa publicare iar dupa vreo luna si ceva au inceput sa tot apara pagini....
    Un alt site lansat cam de 3 saptamani...am pus link spre el pe o pagina care este f frecvent vizitata de googlebot...am inceput incet-incet inscrierea in directoare, si nici acum nu am pus sitemap sau submit macar la site in google webmasters Rezultat : peste 2 zile de cand am pus link spre el a inceput googlebot sa intre pe site-ul nou...cu o rata de crawl destul de mare...cam dupa o saptamana mi-a fost indexata prima pagina si dupa aia la vreo saptamana si jumatate au mai fost indexate cam 20% din nr total de pagini.

Dupa parerea mea la un site nou ...intai trebuie inceputa o campanie pentru IBL-uri ...(atentie nu incurajez o campanie "agresiva" de IBL-uri de la inceput pentru ca poate fi considerat de google drept spam) iar dupa ceva timp cand vezi ca ti-a indexat cel putin jumatate din nr de pagini...abia atunci sitemap+inscriere la google webmasters

Trebuie sa specific faptul ca sunt novice in ale SEO deci ce am spus mai sus e doar o parere personala.

byrev este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Exclamation

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    IBL.
    Trimiterile de link-uri catre un site pot influenta frecventa de indexare.
    Continutul.
    Actualizarea frecventa a continutului poate avea o influenta. Pagini noi, motive noi de a indexa.
    Sitemap.
    Motoarele de cautare se folosesc de sitemap pentru a verifica actualizarile de continut si corectitufdine structurii a unui site. Poti corecta unele greseli de indexare prin sitemap. Sitemap e o alta metoda de a verifica continutul indexabil. Prin Sitemap poti controla frecventa de crawling si nu numai.

Si probabil ca ar mai fi si altele.
    o sa incerc sa tin si eu cont de astea!

Un alt site lansat cam de 3 saptamani...am pus link spre el pe o pagina care este f frecvent vizitata de googlebot...am inceput incet-incet inscrierea in directoare, si nici acum nu am pus sitemap sau submit macar la site in google webmasters Rezultat : peste 2 zile de cand am pus link spre el a inceput googlebot sa intre pe site-ul nou...cu o rata de crawl destul de mare...cam dupa o saptamana mi-a fost indexata prima pagina si dupa aia la vreo saptamana si jumatate au mai fost indexate cam 20% din nr total de pagini.
    am avut si eu o experienta asemanatoare cu siteul HotLink BOX.
    Am postat in roportal si in alt forum despre el in timpul dezvoltarii ca sa mai cer o parere un review etc... si dupa cateva zile ma pomenesc cu el indexat in google fara sa fac nimic, eu chiar nu'l vroiam indexat pana nu'l terminam ...

Intrebarea ar fi ce poti face ca google sa nu'l indexeze pana nu termini de lucru la el ? (cumva un fisier robot.txt ?)

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de byrev Vezi Post
    o Intrebarea ar fi ce poti face ca google sa nu'l indexeze pana nu termini de lucru la el ? (cumva un fisier robot.txt ?)
    evident ca e cea mai buna solutie

byrev este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

Merci. Ma gandeam eu... pana acum nu am folosit niciodata un fisier din asta, nici nu mi'a trecut prin cap!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Webfactor - cadere frecventa server
    De Nichita în forumul Hosting
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 16th September 2009, 16:09
  2. Pagina a 2-a Google
    De Iulian în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd November 2008, 23:47
  3. Pagina de link-uri ELE.ro
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 15th December 2006, 15:08
  4. Frecventa vizita GoogleBot?
    De mc01 în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th August 2006, 22:23
  5. O pagina catre alta pagina ? Se penalizeaza ?
    De Cata. în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 17th September 2005, 12:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •