Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Google cannot see this website !!! dar googlebot ma indexeaza

StarTrek este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th September 2006
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit Google cannot see this website !!! dar googlebot ma indexeaza

doamnelor si domnilor,

mi-am testat site-ul cu
    w w w . 123promotion.co.uk / tools / googlebanned . php (vad ca nu am voie sa pun link)

daca site-ul meu este sau nu banat . Imi zice "Google cannot see this website". Asta incepand din 2 februarie cand brusc traficul mi-a scazut enorm.
    Nu folosesc js la meniuri, nu folosesc iframe, frame-uri etc. Totusi incepand din 1 noiembrie 2006 Google ma indexeaza aproape zilnic (fara sa-i cer eu), aveam cca
    6-7000 pagini indexate si chiar acum dupa ce nu mai primesc trafic de pe google vad in log-uri crawl-66-249-65-227.googlebot.com indexand adica in timp ce site-ul meu este indexat nu poate fi accesat de google. Care e logica ?
    Ultima modificare făcută de StarTrek; 7th February 2007 la 18:07. Motiv: eroare gramaticala

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    398
    Putere Rep
    35

Implicit

Poate googlebot-ul doar te viziteaza, nu te si indexeaza

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Daca ne dai un link, te putem ajuta...
    Boingeanu Ben

hysteria este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu am exact aceasi problema si tot din 2 Feb, googlebot imi citeste site-ul zilnic dar nu il indexeaza. Am gresit eu cu ceva?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th September 2006
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

ciudat, tot din 2 feb !!.. Ceva s-a intamplat. mie din 2 feb mi-a cazut traficul brusc. o sa ma uit sa vad si ora.

as da eu link dar pe forumul asta sunt oameni care parasc la google site-urile care au probleme. Nu-mi dau seama ce e in neregula la site-ul meu , dar nu m-as risca sa pun aici link. Totusi de ce m-ar vizita googlebot ca doar sunt miliarde de site-uri de indexat, sta bot-ul pe site-ul meu degeaba.

totusi google adesense merge inainte.
    Ultima modificare făcută de StarTrek; 7th February 2007 la 20:01. Motiv: adsense

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de StarTrek Vezi Post
    ciudat, tot din 2 feb !!.. Ceva s-a intamplat. mie din 2 feb mi-a cazut traficul brusc. o sa ma uit sa vad si ora.

as da eu link dar pe forumul asta sunt oameni care parasc la google site-urile care au probleme. Nu-mi dau seama ce e in neregula la site-ul meu , dar nu m-as risca sa pun aici link. Totusi de ce m-ar vizita googlebot ca doar sunt miliarde de site-uri de indexat, sta bot-ul pe site-ul meu degeaba.

totusi google adesense merge inainte.
    Despre ce vorbesti?
    Ce treaba are adsense?

A face crawling nu inseamna obligat si indexare. Robotii nu au ceva anume cu un site, ei stau pe toate. Revin de fiecare data cat se face referire catre site pein traficul avut si evident ei trebuie sa faca crawling.

Asta nu inseamna ca si indexeaza.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th September 2006
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

cred unul din motivele ptr care m-au banat este ca afisez un meniu in toate paginile - meniul principal al site-ului cu cca 50 de link-uri; Asta ar insemna content care se repeta. Deci chiar Gogole vrea neaparat sa fac meniu in javascript invizibil de crawler.

resahc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    9th February 2007
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    149
    Putere Rep
    33

Implicit

nu are nici o treaba meniul cu banarea, parerea mea
    am un site care are aprox 40 de link-uri...in meniu...apare pe toate paginile....e online de vreo 3 luni si n-am avut probleme pana acum de genu
    ideea ar fi in cazul asta sa ai mai mult content pe pagina decat meniul in sine, daca pe pagina ai 50 de link-uri care reprezinta meniul si content efectiv cateva randuri........
    incearca totusi sa ai codul pentru meniu sub codul pentru content citisem pe un blog ca asta te-ar ajuta pana si sa scapi de supplemental ....iti faci din css pozitionarile div-urilor astfel incat sa nu fie nevoie sa pui prima oara div-ul pentru meniu..chiar daca vrei sa fie in stanga....pentru ca teoretic google parseaza pagina secvential...de sus in jos

byrev este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th February 2007
    Posturi
    72
    Putere Rep
    0

Implicit

am observat si eu de ceva vreme modificari... si intradevar treaba cu linurile e mai accentuata problema acum.
    am cateva subdomenii pe no-ip.ro , facute cu mult timp in urma, majoritatea ne-updatate de pe vremea bunicii ...asa, ideea e ca de ceva vreme nu ma mai indexeaza google in primele pagini cu unele subdomenii... cu toate ca nu este corect, adica erau unele cuvinte cheie la care eram pe prima pagina tot timpul acum sunt alte balarii in nici un caz ceva ontopic, numai abureli, cred ca google incearca terenul cu mai multe metode de reindexare, ceea ce ma afecteaza prin faptul ca trebe sa ma apuc de treaba si n'am timp. Nu aveam nevoie de continut pentru anumte siteuri, mai ales ca unele se refera stric la utilitare de internet, pagina simpla, mica, continut putin... mdea, se pare ca trebe sa ma apuc serios de facut la pagini cu continut !
    --------------------
    ooops, ceva s'a intamplat, tocmai acum vreificai cuvantul torenti si sunt pe locul 1 in google.ro , cand acum cateva zile eram cu 50 in spate ! (oare sa fie efectul schimbarii pagini acum 2 zile ?)

ceeea ce este in cache este vechi !
    Ultima modificare făcută de byrev; 27th February 2007 la 17:05. Motiv: update!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google indexeaza asa ceva?
    De haos în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 9th March 2009, 14:52
  2. Google nu ma indexeaza
    De Costin în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 24th August 2008, 18:52
  3. In cat timp indexeaza Google ?
    De NYDAz în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th December 2006, 01:31
  4. Pe Voi Va Mai Indexeaza Google?
    De shurub în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th December 2005, 20:09
  5. Google nu mai indexeaza siteul
    De liviup în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 25th July 2005, 13:25

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.